Gece Muhabbeti - 2

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hafta içi o kadar yoruluyorum ki gece pc başına kalamıyorum :(
Şu dota turnuvaları çok yoruyor beni.
En azından takımım bunu duymaz zaten yabancı kişiler Türkçe bilmiyorlar.
Bide yenildinmi o yorgunluğun üzerine o yenilgi bir koyuyor ki.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Konu devam etmesin mi? B)

(Bu haftasonum berbat geçiyor, LoL'de oyun kazanamıyorum.)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu devam etmesin mi? B)

(Bu haftasonum berbat geçiyor, LoL'de oyun kazanamıyorum.)
Arada oluyor öle oyun kazanamamak :(
Ben böyle bir durum oluştuğu zaman dota 2 de direk kız arkadaşımı alıyorum supla beni diyorum en iyi oynadığım hard carry i alıyorum kill streak tatmini yaşıyorum sonra :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Arada oluyor öle oyun kazanamamak :(
Ben böyle bir durum oluştuğu zaman dota 2 de direk kız arkadaşımı alıyorum supla beni diyorum en iyi oynadığım hard carry i alıyorum kill streak tatmini yaşıyorum sonra :)

Ama daha kötüsü hata bende mi diye düşünüyorum. Mainimi seçip giriyorum, sonra karşıma Darius geliyor. (Mainim Wukong ve neredeyse her şeyimi engelliyor. Pasifi zaten aşırı güçlü bir şey, üstelik W bıraktığımda pasifi sayesinde hangisinin gerçek olduğunu anlayabiliyor. Çok az olan kaçış mekanizmasını da E'si ile yok ediyor. Wukong ile ezemediğim nadir şampiyonlardan.)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ama daha kötüsü hata bende mi diye düşünüyorum. Mainimi seçip giriyorum, sonra karşıma Darius geliyor. (Mainim Wukong ve neredeyse her şeyimi engelliyor. Pasifi zaten aşırı güçlü bir şey, üstelik W bıraktığımda pasifi sayesinde hangisinin gerçek olduğunu anlayabiliyor. Çok az olan kaçış mekanizmasını da E'si ile yok ediyor. Wukong ile ezemediğim nadir şampiyonlardan.)
Aslında böle durumlara karşı çok hızlı çözümler üretebilirim.
Çok türlü çözümü var darius un seni ezmemesi içib
Gerekse trilane yapabilirsin. 3 lü lane yani. Sen farm alırken çalılar arasında 2 kişi gizlenerek darius u harasslarayarak kendi parasından ve expsinden olabilir fakat sana desteği %200 arttırırlar.
Tabi böle iş yapacak adamlar var mı tabii ki yok :( nerde öle buralarda babysitting yapıcak supportlar.