abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
yeni telefon aldim diye cebimde sadece 340 tl kaldi bitiktircem ama dha cok2200 tlmi ?????????????
![]()
yeni telefon aldim diye cebimde sadece 340 tl kaldi bitiktircem ama dha cok2200 tlmi ?????????????
![]()
yeni telefon aldim diye cebimde sadece 340 tl kaldi bitiktircem ama dha cok
samsung grand neo plusModeli ne?
Bu gece 00.00 sularında bi anımı anlatcam; ona göre hazır olun .s[DOUBLEPOST=1435698390,1435683101][/DOUBLEPOST]Anlatıyom :/
Şimdi ben ilkokul 3 veya 4 deyim. Şimdi bizim sınıfta İlem diye bi kız var. Kız sınıfın en güzeli (zaten diğerleri bıyıklıydı :/ ) en çalışkanı ama aynı zamanda en özür dilerimi. Böyle kendini bi şey sanıyo falan. İlkokul hocasıda ona hep torpil geçiyo.
Şimdi bi günü hocaya matematik sorularını gösteriyoz. Ben hocaya gitmek için sıradan kalktım; oda öğretmen masasından sırasına geçmek için geliyo. Sıralar birbirine çok yakın olduğu için aynı anda iki kişinin yan yana geçmesi imkansız. Normalde bayanlara karşı çok kibarımdır ama o gün nedense o kıza bi gıcık kapmıştım ve aramızda şuna yakın bi diyalog geçdi:
+ Emin çıkarmısın sırama geçicem
- Hayır
+ Emin çıkarmısın ???
- Hayır çıkmıyom
+ Çıkmazsan çıkartmasını bilirim
- Çıkmıyom yiyosa çıkart
....
Ve o anı dün gibi hatırlıyorum
Bana doğru iyice yaklaştı (Aramızda yaklaşık 5 cm kaldı) sonra 2 saniye boyunca bakıştık. Sonra cani karı gözünü kırpmadan dizini olmadık yere geçirdi
Çok net hatırlıyorum nereye attığını; 3 cm daha sağa atmış olsaydı kısır kalabilirdim
Neyse sonra inleye inleye kenara geçdim
Oda yenmenin verdiği hazla geçti sırasına oturdu...
Ilem diye kız ismi olmaz bu bir.Bu gece 00.00 sularında bi anımı anlatcam; ona göre hazır olun .s[DOUBLEPOST=1435698390,1435683101][/DOUBLEPOST]Anlatıyom :/
Şimdi ben ilkokul 3 veya 4 deyim. Şimdi bizim sınıfta İlem diye bi kız var. Kız sınıfın en güzeli (zaten diğerleri bıyıklıydı :/ ) en çalışkanı ama aynı zamanda en özür dilerimi. Böyle kendini bi şey sanıyo falan. İlkokul hocasıda ona hep torpil geçiyo.
Şimdi bi günü hocaya matematik sorularını gösteriyoz. Ben hocaya gitmek için sıradan kalktım; oda öğretmen masasından sırasına geçmek için geliyo. Sıralar birbirine çok yakın olduğu için aynı anda iki kişinin yan yana geçmesi imkansız. Normalde bayanlara karşı çok kibarımdır ama o gün nedense o kıza bi gıcık kapmıştım ve aramızda şuna yakın bi diyalog geçdi:
+ Emin çıkarmısın sırama geçicem
- Hayır
+ Emin çıkarmısın ???
- Hayır çıkmıyom
+ Çıkmazsan çıkartmasını bilirim
- Çıkmıyom yiyosa çıkart
....
Ve o anı dün gibi hatırlıyorum
Bana doğru iyice yaklaştı (Aramızda yaklaşık 5 cm kaldı) sonra 2 saniye boyunca bakıştık. Sonra cani karı gözünü kırpmadan dizini olmadık yere geçirdi
Çok net hatırlıyorum nereye attığını; 3 cm daha sağa atmış olsaydı kısır kalabilirdim
Neyse sonra inleye inleye kenara geçdim
Oda yenmenin verdiği hazla geçti sırasına oturdu...
Kızın adı İlem bu 1 .sIlem diye kız ismi olmaz bu bir.
Kıza spear,ddt,aaa,Superman Punch vb yapacak halin yoktu bu iki.
Kesin fen lisesindedirBayanlara karsi kibar olmaliyiz ama soz konusu cevizlerse sende fındık kadar olan ikiz kardeşlerden birini ısırabilirdin o zaman hic unutmazdineminim oda unutmazdı şimdi napiyor acaba kappe