Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Toplanın da biri hikaye ya da anısını falan anlatsın sonrası gelir belki.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Anlatıyom o zaman .s
Dikkat aşırı derecede utanç içerebilir, kalbi hassas olanların okuması tavsiye edilmez
1. sınıfın ilk gününde çantamı sınıfta unutmuştum; hatta çantam çalınmıştı. Bütün kokulu silgilerimi falan çalmışlardı. O zamandan beri kalemkutusu taşımıyom

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Anlatıyom o zaman .s
Dikkat aşırı derecede utanç içerebilir, kalbi yavaş olanların okuması tavsiye edilmez
1. sınıfın ilk gününde çantamı sınıfta unutmuştum; hatta çantam çalınmıştı. Bütün kokulu silgilerimi falan çalmışlardı. O zamandan beri kalemkutusu taşımıyom

Kokulu silgilere olan bu sempatin nereden geliyor anlatsana biraz. .s .s Bizim zamanımızda kokulu silgisi olanı kız diye dışlıyorduk. :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kokulu silgi bi kere zenginlik belirtisidir .sss (2 liralık servet)
Şimdi sıra sende; dökül bakalım

Geliyor o zaman:

İlkokul 1 ya da 2'deyiz. Okulca sinemaya gittik. Mavi-Kırmızı 3D gözlüklerin kullanıldığı zamanlar... Biraz bilim falan da vardı filmin içinde. Güneş sistemindeki gezegenler ve sıralamasını falan göstermişti. Film dönüşü okula geldik. Filmden konu açıldı ve sıra arkadaşımla tartışmaya başladık.

(Diyaloğun en mantıklı halini atıyorum, aklımda kaldığı kadarıyla. - olan arkadaşım, + olan ben.)

-Gezegenleri hatırlıyorsun değil mi?
+Evet.
-Şu en dıştaki gezegen neydi?
+Plüton.
-Hayır o en baştakiydi yanlış hatırlıyorsun sen.
+Yaa ne yanlış anlaması Plüton o işte.
-Yok olum ya Merkür o.
+Laan *mini BurnerTroll rage mode* o Plüton Plütooon! İnanmazsan çantanı yere atarım!
-At lan!
+*atar*

Bu konuşma sonunda BurnerTroll ve arkadaşı bir süre küserler ve sıralarını ayırırlar.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Geliyor o zaman:

İlkokul 1 ya da 2'deyiz. Okulca sinemaya gittik. Mavi-Kırmızı 3D gözlüklerin kullanıldığı zamanlar... Biraz bilim falan da vardı filmin içinde. Güneş sistemindeki gezegenler ve sıralamasını falan göstermişti. Film dönüşü okula geldik. Filmden konu açıldı ve sıra arkadaşımla tartışmaya başladık.

(Diyaloğun en mantıklı halini atıyorum, aklımda kaldığı kadarıyla. - olan arkadaşım, + olan ben.)

-Gezegenleri hatırlıyorsun değil mi?
+Evet.
-Şu en dıştaki gezegen neydi?
+Plüton.
-Hayır o en baştakiydi yanlış hatırlıyorsun sen.
+Yaa ne yanlış anlaması Plüton o işte.
-Yok olum ya Merkür o.
+Laan *mini BurnerTroll rage mode* o Plüton Plütooon! İnanmazsan çantanı yere atarım!
-At lan!
+*atar*

Bu konuşma sonunda BurnerTroll ve arkadaşı bir süre küserler ve sıralarını ayırırlar.
2 gezegen için değermiydi birbirinizi kırmanıza :(

@İnanılmaz @efe2002ozyay @Hsbas @Manyakwolf kaçmak yok öle sizde bi anınızı söyleyin bakalım .s