Bu eleman transformertaki elemanmıydı benmi karıştırıyorumÖYLE OLUNCA KIZLAR ÜSTÜNÜZE ATLAMIYOR ASODUHASJDFASHGD*FASGFGAJHGFA[DOUBLEPOST=1438720386,1438720268][/DOUBLEPOST]O değil de alın şunu dinleyin motivasyonun allahını veriyor size.
Protein tozu almadan da yapabilirsin.Yani günde kendini yormadan 6 ay çalışırsan güzel bir sonuç alırsın fakat 6 ay sonra sakın sporu bırakmayın.
çok arancak birşeyde değil haniBugün hep bunu aradım ya.
knk haykırdım bu yoruma ya aSD:ÇAÇdsaçd klarnet mi varmış deyince bastım kahkahayıHimalaya Dağlarında klarnet mi varmış ? Ben Corvus Corax'tan sonra "oranın ezgisi, buranın ezgisi" diyip klarnet, keman çalan adamları ciddiye almıyorum.
Şarkı ekleme zorunluluğu var galiba *-* Geçen şunu buldum;
Bu konu halen devam ediyor mu ya![]()
Galiba oBu eleman transformertaki elemanmıydı benmi karıştırıyorum
knk haykırdım bu yoruma ya aSD:ÇAÇdsaçd klarnet mi varmış deyince bastım kahkahayı![]()
Haklısın ne diyelimEtnik müzik dediğin böyle olur;
Türkçe bu arada bu şarkı
aynen abi işte bu davul ve üflemeli şeyler var da klarnet falan yok yaniEtnik müzik dediğin böyle olur;
Türkçe bu arada bu şarkı
O değil de ortam kısmen canlandı gibi. B)
![]()
Doktor bey ,burayı yanlış anladın.Sen bir yere kadar yapabilirsin diyorsun ya oraya kadar yapıp bırakırsan fiziki anlamda kötü sonuçlar elde edersin.İnsan vücudundaki gelişmiş bir kası zorlamazsan o kas sarkar yani kötü bir sonuç ortaya çıkar.Biyoloji öğretmenimiz söylemişti,uyarmıştı bizi.Hacı abi iyi güzel diyorsun da insan fizyolojisinin de limitleri var, doğal olarak bir yere kadar yaparsın. Protein tozu alıp şişiriyorlar gösterenlerin çoğu. Abartılı olanlar özellikle, dokulara su bile basan var.