Geçebilen olursa gösterebilirmi ?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Benimkinin bi amaci var
Vuaa insanları şoka sokmak
Seninkisi ise ozelden sayfalarca konustugunuzu belirtmek bu niye birinin gećme amacı gudecegi bi sey olsunki biri kalkıp sacma yarışına dahil olmayacak konuyu guncel tutmana gerek yok

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkinin bi amaci var
Vuaa insanları şoka sokmak
Seninkisi ise ozelden sayfalarca konustugunuzu belirtmek bu niye birinin gećme amacı gudecegi bi sey olsunki biri kalkıp sacma yarışına dahil olmayacak konuyu guncel tutmana gerek yok

bom bile oynanıyosa buda oynanır diye düşünmüştüm,daha saçmalarınıda gördüm -_- + o by burner deil. ön ön yargılı yaşam formu

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"Yalama Gençler" 200 sayfa mıydı neydi. Bu hiçbir şey.

Sahi bizim çok konuşmamız vardı değil mi. Öyle hatırlıyorum ben.

-z0rin
E tabi craft_man'i konuşmaya davet eden akıllı yüzünden hem banlandık hemde konuşma *puf* oldu diğerleride bitirilmiş geriye 30 sayfa ve altları kalmış.
Senin sadece sınırsızın ekli olduğu konuşma var bir tane.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
E tabi craft_man'i konuşmaya davet eden akıllı yüzünden hem banlandık hemde konuşma *puf* oldu diğerleride bitirilmiş geriye 30 sayfa ve altları kalmış.
Ben de onu diyorum işte. Sayfa önemli değil konuşulan konu önemli falan.

-z0rin

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Reisler gidince ortam ya müptezel Burner'e yada Sadiste kalacak iste .Durumlar :(
Ahh ulan ah! Bir yıldız daha kaydı bu gün...
Hemde en acı vereninden...
Bir kişi daha kaydı bu gün en değer verdiklerimden...
Asla eşini benzerini bulamayacağım bir yıldız...
Çoğu insanı sevindiren ve şaşırtan...
Kimisini kendisine bağımlı yaptıran...
Ve kimisinin bilmediği ama olduğu ortama mensup olanın anında hatırladığı bir yıldız!

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ona bakılırsa yıllar önce yasine özelden yiff atmıştım, şimdi o konuşmada tüm modlar ve adminler var :(
:(
Ek olarak*