Hardcorlewis
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba minecraft animasyon severler bugün sizler için güzel bir
animasyon seçtim ve türkçeye çevirdim
umarim izlerken eğlenirsiniz
iyi seyirler dilerim.
Çeviri yapmışSen mi Yaptın Bilmiyorum Çok Güzel Olmuş Çok Eğlenceliydi
"Geceleri maden kazma" gibi bir şey olması lazımdı bence.Çeviri yapmış
-
Soru ? =
Başlık biraz saçma olmamış mı ? geceleri maden yok ..
evet öyle fakat başlıkları tamamen çevirmiyoruz diğer animasyonlarada bakarsanız anlarsınız[DOUBLEPOST=1441045656,1441045178][/DOUBLEPOST]"Geceleri maden kazma" gibi bir şey olması lazımdı bence.
Çeviri bize aittir zindevcraft'tan alıntı değildir | animasyon'u onun yaptiğini düşünüyorsanız animasyon alıntı ingilzice animasyonlari türkçeye çevriyoruz
ben size alıntı falan yaptınız demedim yada zindev yaptı demedim ben sadece bakın zindev de çeviri yapmış demek istediğim rahatsız ettiysem özür dilerim iyi gecelerevet öyle fakat başlıkları tamamen çevirmiyoruz diğer animasyonlarada bakarsanız anlarsınız[DOUBLEPOST=1441045656,1441045178][/DOUBLEPOST]
Çeviri bize aittir zindevcraft'tan alıntı değildir | animasyon'u onun yaptiğini düşünüyorsanız animasyon alıntı ingilzice animasyonlari türkçeye çevriyoruz
gereksiz yere reklam atmanıza gerek yoktuben size alıntı falan yaptınız demedim yada zindev yaptı demedim ben sadece bakın zindev de çeviri yapmış demek istediğim rahatsız ettiysem özür dilerim iyi geceler