Geçen Sene Yaptığım Medieval Tarzı Bir Köy :)

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hıhı canım geçen yıl uzun bitkiler ve halı vardı zaten :) (Halıyı 3.resimin sağına doğru zoom yaparak görebilirsiniz.)

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hıhı canım geçen yıl uzun bitkiler ve halı vardı zaten :) (Halıyı 3.resimin sağına doğru zoom yaparak görebilirsiniz.)
Onları Sonradan ekledim evet ama geçen yaz yapmıştım onlar minik ayrıntılar onları yazmayı unutmuşum peki nasıl ?

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen build yapmıyosun o zaman yapmayı dene hiç yapmadan insanları eleştirmen çok adice vede kusura bakma ama build yapmıyosan kötü dediğin şeyleri yapamassın.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen build yapmıyosun o zaman yapmayı dene hiç yapmadan insanları eleştirmen çok adice vede kusura bakma ama build yapmıyosan kötü dediğin şeyleri yapamassın.
Tövbe tövbe.Sadece build yapanlar mı eleştirecek kardeşim ? Gözüme hoş gelmedi.

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tövbe tövbe.Sadece build yapanlar mı eleştirecek kardeşim ? Gözüme hoş gelmedi.
Gözüne hoş gelmedimi sen daha bunu bile yapamassın arkadaşım sanki çok iyi bir builder sinde kendin böyle şeyler yapamıyosan kötü demek ne iza etsene ?

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözüne hoş gelmedimi sen daha bunu bile yapamassın arkadaşım sanki çok iyi bir builder sinde kendin böyle şeyler yapamıyosan kötü demek ne iza etsene ?
Ya bana göre kötü ayrıca build yapmıyorum diye bundan kötü yapacak değilim.Yaparım bir modern ev ağzın açık kalır tamam mı sus artık.Zorla güzel dedirtecek çocuk ya.

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam yap görelim :)[DOUBLEPOST=1407542452,1407542420][/DOUBLEPOST]Bende sana yaptığım yeni medieval evleri göstereyim