geçler sw daha fazla kişi nasıl gelir plz yardım ne yapmalıym

mertkara154

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçler sw daha fazla kişi nasıl gelir plz yardım ne yapmalıym

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
reklam ._. bide serverin kaliteli olmalı

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapman gerekenlerden bir kaçını söyliyim.

Serverine kaliteli iyi pluginler yüklemek.
Mapların Güzel olması.
Reklam.
Minigames Eklebilirsin.(Survival Games,TnTRun

NOT:Eğer Minigames İçin Daha Fazla Tavsiye İstiyorsan Yardımcı Olurum tabii ki :)

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Minigames koy.
Minigames'de en az 5 minigame olmalı.
Çoğu sunucu ''ÇEŞİTLİ MİNİGAMELER!!!11!1!bir!1!1bir!'' adı altında sadece bir Spleef koyuyor.O da zaten genelde Bug Simulator 2016 oluyor.

mertkara154

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapman gerekenlerden bir kaçını söyliyim.

Serverine kaliteli iyi pluginler yüklemek.
Mapların Güzel olması.
Reklam.
Minigames Eklebilirsin.(Survival Games,TnTRun

NOT:Eğer Minigames İçin Daha Fazla Tavsiye İstiyorsan Yardımcı Olurum tabii ki :)
pvp server için

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilerek bug bırak bak nasıl geliyorlar. millet buglu server arıyor. Örneğin admin shop bugu bırak :S
tabiiki bir şaka -,- daha önce yapılmamış şeyleri yap *

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuna girdim yapılar pek güzel değil. Hazır kullan yada alanları büyütüp daha hoş yapılar yapmaya çalış.
1.7.2 dışında başka sürüm kullanmanı öneririm. (İnanılmaz fps dropları yaşanıyor bu sürümde sorunlu yani. İlla 1.7x kullanacaksan son çıkan sürümü 1.7.10 kullanman faydalı olucaktır.)

Kendi skinin galiba çok bencilce bir davranış ve pvp sunucu haritası için uygun bir şey değil. Bunu kaldır.
Bu tarz birkaç yapı daha gördüm bence gereksiz bunlar yerine evler, ağaçlar(elle yapılmış) yapman daha faydalı olucaktır.
Etrafı kapatmak yerine açık alan yap eğer dışarıda kalıntı blocklar varsa world edit ile rahat bir şekilde kaldırabilirsin.
Bir kaç resim çektim onları da aşağı atıyım sana yorum yapacak arkadaşların bilgisi olsun.

(Fps'yi 70 sabitliyorum. 20 fps droplar yaşanıyor 1.7.2'de Optifine son sürümü yüklü olmasına rağmen)

Diğer öneriler :
https://forum.gamer.com.tr/konu/gencler-gelin-birbirimizle-pvp-attak.343225/
Bu konuyla olmaz. Konu biraz düzenlemen lazım. Sunucu bölümüne konu açmanı öneririm.
Sunucu bölümüne güzel bir konu açmadan önce. Sunucuna yukarıda söylediğim restorasyonu yaparsan.
Konuda güzel yerlerden hafif bir shader ile fotoğraf çekersen insanların ilgisini çeker.
Tabi Hile koruması gibi şeylere'de önem vermen gerek.
Oyuna ilk girişte fazladan taş kılıç kazma balta filan geliyor. Bunları düzelt.
1. sıraya kılıç, 2. sıraya çakmaktaşı, 3. sıraya olta, 4. sıraya yayı koymanı tavsiye ederim.
Sade hoş bir lobide ekle. Küçük olsun. Vip vb şeyleri burada tanıtabilirsin. Buradan bir portal yada pusula ile pvp sunucusuna geçiş olsun.
Al bu fazla kasmayan hoş gözüken lite bir shader.
İndirme Linki :
http://dosya.host/f/M4qX4Q
Virüs Total :
https://www.virustotal.com/tr/file/...900078a86501c8f0d3eac752/analysis/1468532437/