Exci
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
| BÖLÜM 1 |
Her zaman ki sıradan günlerdendi. Alex uzun zamandır aynı evde yaşıyordu. O ev Alex'e bir armağandı. Adaya düştüğünde oldukça kötü yaralanmıştı. Gözlerini açamadı ama birisinin onu taşıdığını hissedebiliyordu. Gözlerini açtığında ise o evin içindeydi. Hala yaralıydı ama daha iyi hissediyordu. Evde bağırıyordu "Kimse yok mu ?" diye. Kimse sesine cevap vermedi ve dışarı çıkamayacak kadar acıkmıştı. Mutfağa gitti ve biraz su içti. Daha sonra fırını açtı. Ona yardım eden kişi, 1 hafta boyunca yetebilecek yiyecek bırakmıştı. Karnını iyice doyurduktan sonra evde dolandı. Kimseyi bulamayınca yatağa gidip uyudu, belki yarın bana yardım kişi geri gelir ümidiyle.
Sabah oldu ve Alex tamamen iyileşmişti. Ona yardım eden kişiyi yine bulamayınca ümidini yavaş yavaş yitirmeye başladı. Evin üst katına çıktı, bir sandık gördü. Hemen sandığı açtı. İçinde bir kitap ve bir zırh vardı. Kitapta okunaksız yazılar vardı, Alex yazıları okuyamadı ve anlamsız karalamalar olduğunu düşündü. Zırhı giymek istediğinde ise üzerine oturmadı oldukça büyük bir zırhtı. O kadar büyüktü ki ona yardım eden kişinin bir dev olduğunu düşündü.
Bir kaç gün sonra, sabah eve bir kişi geldi ve yavaşça kapıyı açtı, eve girdi. Alex'e "Hey, hey! Evlat Uyan" diye seslendi. Alex gözlerini açtı ve çok korktu. "Sen kimsin ? Neden buraya geldin ? Benden Ne İstiyorsun ?" dedi yabancıya. Yabancı dedi ki "Ben seni buraya kadar taşıyan kişiyim. Benden korkmana gerek yok. Çok yaralı bir durumdaydın ve se- se- sen onun oğlusun. Sana yardım etmek boynumun borcudur. Hepimizin boyun borcudur". Alex "Sen neden bahsediyorsun ? Ben kimin oğluyum ? Hiçbir şey hatırlayamıyorum. Başımı çok sert vurmuş olmalıyım." Yabancı da...
| BÖLÜM 1 |
Diğer Bölümler Yorumlarda Bulunmaktadır.
Senaryo tamamen şahsıma aittir ve hiçbir şekilde alıntıya izin verilmemektedir. Filmi çekmek isteyenler benimle iletişime geçmelidir ve benden onay beklemelidir. Onaysız çekilen ve yüklenen filml/ler videonun bulunduğu siteye şikayet edilecek, kaldırılması istenilecektir.
Arkadaşlar fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, hikayenin devamını ona göre getireceğim
Son düzenleme: