Geçmişin Peşinde | Alex'in Geçmişi - Minecraft Hikayesi

Exci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaman, Bugün, Yarın, Gelecek ve Geçmiş...

| BÖLÜM 1 |

Her zaman ki sıradan günlerdendi. Alex uzun zamandır aynı evde yaşıyordu. O ev Alex'e bir armağandı. Adaya düştüğünde oldukça kötü yaralanmıştı. Gözlerini açamadı ama birisinin onu taşıdığını hissedebiliyordu. Gözlerini açtığında ise o evin içindeydi. Hala yaralıydı ama daha iyi hissediyordu. Evde bağırıyordu "Kimse yok mu ?" diye. Kimse sesine cevap vermedi ve dışarı çıkamayacak kadar acıkmıştı. Mutfağa gitti ve biraz su içti. Daha sonra fırını açtı. Ona yardım eden kişi, 1 hafta boyunca yetebilecek yiyecek bırakmıştı. Karnını iyice doyurduktan sonra evde dolandı. Kimseyi bulamayınca yatağa gidip uyudu, belki yarın bana yardım kişi geri gelir ümidiyle.
Sabah oldu ve Alex tamamen iyileşmişti. Ona yardım eden kişiyi yine bulamayınca ümidini yavaş yavaş yitirmeye başladı. Evin üst katına çıktı, bir sandık gördü. Hemen sandığı açtı. İçinde bir kitap ve bir zırh vardı. Kitapta okunaksız yazılar vardı, Alex yazıları okuyamadı ve anlamsız karalamalar olduğunu düşündü. Zırhı giymek istediğinde ise üzerine oturmadı oldukça büyük bir zırhtı. O kadar büyüktü ki ona yardım eden kişinin bir dev olduğunu düşündü.

Bir kaç gün sonra, sabah eve bir kişi geldi ve yavaşça kapıyı açtı, eve girdi. Alex'e "Hey, hey! Evlat Uyan" diye seslendi. Alex gözlerini açtı ve çok korktu. "Sen kimsin ? Neden buraya geldin ? Benden Ne İstiyorsun ?" dedi yabancıya. Yabancı dedi ki "Ben seni buraya kadar taşıyan kişiyim. Benden korkmana gerek yok. Çok yaralı bir durumdaydın ve se- se- sen onun oğlusun. Sana yardım etmek boynumun borcudur. Hepimizin boyun borcudur". Alex "Sen neden bahsediyorsun ? Ben kimin oğluyum ? Hiçbir şey hatırlayamıyorum. Başımı çok sert vurmuş olmalıyım." Yabancı da...

| BÖLÜM 1 |

Diğer Bölümler Yorumlarda Bulunmaktadır.

Senaryo tamamen şahsıma aittir ve hiçbir şekilde alıntıya izin verilmemektedir. Filmi çekmek isteyenler benimle iletişime geçmelidir ve benden onay beklemelidir. Onaysız çekilen ve yüklenen filml/ler videonun bulunduğu siteye şikayet edilecek, kaldırılması istenilecektir.

Arkadaşlar fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, hikayenin devamını ona göre getireceğim :)

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Güzelmiş uuu. Ama Alex kız değil miydi :/ Neyse, şimdi içine edelim;
Ona yardım eden Steve çıkar
Kapıdan konuşan da Steve'dir
Hep Steve'in işleri

Exci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
| BÖLÜM 2 |

Yabancı da şöyle cevap verir: "Sen gerçekten hiçbir şey hatırlamıyor musun ?"
Alex: "Hayır, bu adaya bir uçaktan düştüğüm dışında hiçbir şey hatırlamıyorum. Bu arada senin adın ne ?"
Yabancı: "Benim adım Eight. Benim bir amacım var. Sana rehberlik etmek. Sen bu adaya düşmedin, atıldın. Uçağın içinde "HeroBrine" isminde lanetli bir yaratık vardı ve seni bayıltıp bu adaya attı. Babanın kim olduğunu merak ediyordun değil mi ? Senin babanın adı "Steve". Ne yazık ki artık aramızda değil.
Alex: "Sen ne diyorsun! Babama ne oldu ? HeroBrine'da neyin nesi ? Neden beni buraya attı ?"
Eight: "Sakin ol, sana her şeyi başından anlatacağım. Bu anlatacaklarımı çok iyi dinle."
Alex: "Anlat hadi, anlat... (üzgün ve sinirli)"
Eight: "Başlıyorum. Öhöm öhöm, çok çok uzun yıllar önce ataların bu adada yaşamaya başladılar. Odun kestiler, taş kırdılar, ateşi buldular, vahşi hayvanlara karşı mücadele ettiler. Zaman akıp gitti. İlk Atan Olan "Brave" etrafı incelemeye devam ediyordu. birçok düşmanla karşılaştı, hepsini yendi. Yakınlarda bir köy buldu. Cesareti ve zekası sayesinde kısa sürede şef oldu. Evlendi ve bir oğlu oldu ve ismini "Rough" koydu. Aradan 20 yıl geçti. Brave öldü, Rough şef oldu ve savaş eğitimini tamamladı. Çok iyi bir dost edinmişti. Dostunun adı Brine'dı. Bir gün hayvan avlamaya ormana gittiler. Ne yazık ki hiç hayvan bulamadılar, akşam oluyordu. Biraz daha ilerlediler ve bir kuyu buldular. Kuyuya baktılar, kovayı çektiler. Rough tam da suyu içecek, bir anda arkalarından bir yaratık geldi. Brine kılıcını çekti ama Rough o kadar şanslı değildi. Yaratık onu tam kuyuya itecekti Brine onun itti ve kendisi kuyuya düştü. Rough yaratığı öldürdü ama Brine'ı bir türlü kuyudan çıkartamadı. Eve geldi. Uyudu ve en sonunda kuyuyu kırmaya karar verdi. Kazmalarını aldı, köylü halkını topladı ve hemen kuyunun yanına gitti. Bir baktı ki kuyu simsiyah bir su ile dolu. O anda anladı bu normal bir kuyu değildi. Daha sonra kazma ile kuyuyu kırmaya çalıştı. Ne yaptıysa olmadı. Herkes kuyunun bir köşesine kazmalarla vuruyordu. Daha sonra vazgeçtiler. Kuyunun yanındaki ağaca da "HeroBrine" yazdılar. Rough, Brine'ı kaybettiği için çok üzülmüştü. Bir yıl sonra Rough uyurken rüyasında Brine'ın çok acı çektiğini gördü. Sabah uyandığında ilk işi kuyunun yanına gitmek oldu. Bir baktı ki kuyu kırılmış, nasıl olur ? Kim nasıl kırabildi bu kuyuyu ? dedi. O gece yine rüyasında Brine'ı gördü. Bu sefer görmekle kalmadı onunla konuştu...

| BÖLÜM 2 |

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
3. Bölüm ne zaman gelcek
HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Şimdi Yaz

Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Hayıııırrrrr Bekliyemem O kadarrrrrrr!!!!!!

Exci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayıııırrrrr Bekliyemem O kadarrrrrrr!!!!!!

Kusura bakmayın dişim oldukça kötü durumda :( Bu akşam çektireceğim yüksek ihtimalle. O nedenle yarın yayınlarım :)

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Hemen Yaz Yoksa Evine Uçan Ayaklar Gönderip Sana Uzi İle Dalmalarını Söylerim

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Halden Anlamayan Cezmi