Geçtiğimiz hafta birleşik krallıkta en çok satan oyunlar

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her hafta başında olduğu gibi Birleşik Krallık'ta en çok satılan oyunların listesi yayınlandı. Liste Birleşik Krallık'ta yaşayan oyuncuların tercihlerini resmi olarak gösterirken Avrupa'lı oyuncularında bakış açısını bizlere yansıtıyor.
http://assets.*********/current//2014/06/the_last_of_us_remastered.jpg
Bu haftanın tepesinde ise beklenildiği şekilde The Last of Us: Remastered var. Bu oyunu Ubisoft'un sevilen oyunuWatch Dogs takip ediyor. Listenin tamamı ise şöyle:

1. THE LAST OF US: REMASTERED
2. WATCH DOGS
3. FIFA 14
4. THE LEGO MOVIE VIDEOGAME
5. MINECRAFT: XBOX 360 EDITION
6. MINECRAFT: PLAYSTATION 3 EDITION
7. SNIPER ELITE 3
8. CALL OF DUTY: GHOSTS
9. BATTLEFIELD 4
10. GRAND THEFT AUTO V
11. TITANFALL
12. TOMODACHI LIFE
13. ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG
14. LEGO MARVEL SUPER HEROES
15. PLANTS VS ZOMBIES: GARDEN WARFARE
16. MARIO KART 8
17. WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER
18. EA SPORTS UFC
19. TERRARIA
20. NEED FOR SPEED: RIVALS
Bu kısma kadar **************** dan alıntıdır

Gördüğümüz üzere minecraft konsolları ele geçiriyor . Geçtiğimiz jenerasyonun 2 konsolu olan xbox 360 edition ve ps3 edition ard arda 5. ve 6. sıralarda yerini almayı başarmış.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Gördüğümüz üzere minecraft konsolları ele geçiriyor . Geçtiğimiz jenerasyonun 2 konsolu olan xbox 360 edition ve ps3 edition ard arda 5. ve 6. sıralarda yerini almayı başarmış.
The Last Of Us, Watchdogs, FIFA 14, The Lego Movie Videogame: biz kimiz ki zaten .s

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlarda biliyor Fifa'nın iyi olduğunu.. Fifa 2015 yine Pes'i geçecek.. The Last of Us'a hiç şaşırmadım.. Zaten filmi de geliyor izlenme rekoru kıracaktır..

WatchDogs şaşırttı beni ya.. O kadar alınmaz diye umuyordum o grafik şokundan sonra bende gıcık oldum.. Demek ki İngiltere hastası..

Titanfall'ın daha yukarıda olmasını beklerdim.. Cod ve Bf'den kat kat iyi bir oyun.. Yıllardır bu Cod ve Bf'nin sıkıcı yavaş multiplayerinden sonra nihayet bir hızlı FPS çıktı dedim.. Ayrıca zevkli eskiden internet cafelerde Half Life oynadığım günleri hatırlatıyor.. Daha çocuktuk o zamanlar..

GTA V Pc'ye çıkınca orada Cod ve Bf'yi geçecektir.. Ek: Sniper Elite'yi de geçebilir ama belki bu yani..

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Adamlarda biliyor Fifa'nın iyi olduğunu.. Fifa 2015 yine Pes'i geçecek.. The Last of Us'a hiç şaşırmadım.. Zaten filmi de geliyor izlenme rekoru kıracaktır..

WatchDogs şaşırttı beni ya.. O kadar alınmaz diye umuyordum o grafik şokundan sonra bende gıcık oldum.. Demek ki İngiltere hastası..

Titanfall'ın daha yukarıda olmasını beklerdim.. Cod ve Bf'den kat kat iyi bir oyun.. Yıllardır bu Cod ve Bf'nin sıkıcı yavaş multiplayerinden sonra nihayet bir hızlı FPS çıktı dedim.. Ayrıca zevkli eskiden internet cafelerde Half Life oynadığım günleri hatırlatıyor.. Daha çocuktuk o zamanlar..

GTA V Pc'ye çıkınca orada Cod ve Bf'yi geçecektir..
İngiltere ≠ Dünya