işte bende o konuyu bilmiyorum araştırmanı önerdim o yüzdenişte nerden amd yi etkinleştirebilirim.
işte bende o konuyu bilmiyorum araştırmanı önerdim o yüzdenişte nerden amd yi etkinleştirebilirim.
HD 4600 ile bf3 rahatlıkla oynarsınAr Yu Seriyus? Zaten 4000 Yetseydi PC'ye GT720 Takmazlardı -,-Yani 4000 Cube Worldda Bile Kasıyor -,-
GT720 ile İle Frapsla BF3'te 40-50 fps Alırsın -,-HD 4600 ile bf3 rahatlıkla oynarsın
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
kaç p ve grafik ayarları düşük orta yüksek ? (ultra'yı yazma ihtiyacı duymadım )GT720 ile İle Frapsla BF3'te 40-50 fps Alırsın -,-
Mediumkaç p ve grafik ayarları düşük orta yüksek ? (ultra'yı yazma ihtiyacı duymadım )
son cümleyi okuyunca sesli güldüm xPGeForce GT720m daha iyi performans verir.
aTitan Z sahibi olarak eğer oyunlar için bir ekran kartı alacaksan markası kesinlikle Nvidia olsun. Ha, eğer bütçen varsa, 6000 lira değerindeki şu Titan Z'den daha üstün, daha ucuz olan 1200 lira değerindeki GeForce GTX 780 Ti ekran kartını alabilirsin.
GTX 780 Ti'nin Titan Z'den daha ucuz ve daha güçlü olduğunu öğrendiğimden beri etmediğim küfür kalmadı. Kardeşim, madem ki daha iyi ekran kartını çıkaracaksınız, niye "DÜNYANIN EN GÜÇLÜ GRAFİK KARTI" diyorsunuz sarı tuvalet terliği?son cümleyi okuyunca sesli güldüm xP
grafiker misin olum sen oyun performansı kötü onun yoksa iyidir.. seni hiç uyarmadılar mı oyuncuysan bulaşma diye ???GTX 780 Ti'nin Titan Z'den daha ucuz ve daha güçlü olduğunu öğrendiğimden beri etmediğim küfür kalmadı. Kardeşim, madem ki daha iyi ekran kartını çıkaracaksınız, niye "DÜNYANIN EN GÜÇLÜ GRAFİK KARTI" diyorsunuz sarı tuvalet terliği?
Hayır. Oyun performansım iyi. Titan Z bildiğin canavar. Fakat daha ucuzu ve daha iyi performans veren bir ekran kartı çıktığı için kızgınım.grafiker misin olum sen oyun performansı kötü onun yoksa iyidir.. seni hiç uyarmadılar mı oyuncuysan bulaşma diye ???
çözünürlük kaç?[DOUBLEPOST=1404818175,1404818144][/DOUBLEPOST]Medium
(ultra ayarları içindeyken fraps olmadan 13-20 fps alır)
daha önceden zaten olmasın o kart ???Hayır. Oyun performansım iyi. Titan Z bildiğin canavar. Fakat daha ucuzu ve daha iyi performans veren bir ekran kartı çıktığı için kızgınım.
Hayır. Daha önceden çıkmamış. Benim bildiğime göre. Ama çıksaydı görürdüm belki. Ama yok Titan Z'den sonra çıktı.çözünürlük kaç?[DOUBLEPOST=1404818175,1404818144][/DOUBLEPOST]
daha önceden zaten olmasın o kart ???
titan z çıkışı: 28 mayıs 2014Hayır. Daha önceden çıkmamış. Benim bildiğime göre. Ama çıksaydı görürdüm belki. Ama yok Titan Z'den sonra çıktı.