GeForce GT 720m mi? Intel(R) HD Garphics 4000 mi?

Hangisi oyunlarda daha iyi performans gösterir ?

• Intel(R) HD Garphics 4000

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Buldum Amd radeon hd 7670 m Ve Intel Hd graphics 4000 var İntele Devre dışı bırak dersem amd yemi geçer?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ar Yu Seriyus? Zaten 4000 Yetseydi PC'ye GT720 Takmazlardı -,-Yani 4000 Cube Worldda Bile Kasıyor -,-

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
GeForce GT720m daha iyi performans verir.

Titan Z sahibi olarak eğer oyunlar için bir ekran kartı alacaksan markası kesinlikle Nvidia olsun. Ha, eğer bütçen varsa, 6000 lira değerindeki şu Titan Z'den daha üstün, daha ucuz olan 1200 lira değerindeki GeForce GTX 780 Ti ekran kartını alabilirsin.

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
GeForce GT720m daha iyi performans verir.

aTitan Z sahibi olarak eğer oyunlar için bir ekran kartı alacaksan markası kesinlikle Nvidia olsun. Ha, eğer bütçen varsa, 6000 lira değerindeki şu Titan Z'den daha üstün, daha ucuz olan 1200 lira değerindeki GeForce GTX 780 Ti ekran kartını alabilirsin.
son cümleyi okuyunca sesli güldüm xP

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
son cümleyi okuyunca sesli güldüm xP
GTX 780 Ti'nin Titan Z'den daha ucuz ve daha güçlü olduğunu öğrendiğimden beri etmediğim küfür kalmadı. Kardeşim, madem ki daha iyi ekran kartını çıkaracaksınız, niye "DÜNYANIN EN GÜÇLÜ GRAFİK KARTI" diyorsunuz sarı tuvalet terliği?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
GTX 780 Ti'nin Titan Z'den daha ucuz ve daha güçlü olduğunu öğrendiğimden beri etmediğim küfür kalmadı. Kardeşim, madem ki daha iyi ekran kartını çıkaracaksınız, niye "DÜNYANIN EN GÜÇLÜ GRAFİK KARTI" diyorsunuz sarı tuvalet terliği?
grafiker misin olum sen oyun performansı kötü onun yoksa iyidir.. seni hiç uyarmadılar mı oyuncuysan bulaşma diye ???

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
grafiker misin olum sen oyun performansı kötü onun yoksa iyidir.. seni hiç uyarmadılar mı oyuncuysan bulaşma diye ???
Hayır. Oyun performansım iyi. Titan Z bildiğin canavar. Fakat daha ucuzu ve daha iyi performans veren bir ekran kartı çıktığı için kızgınım.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0