cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Resmi göremiom![]()
Şimdi nasıl? Al sana gözleri. Harika değil mi? Senin kisi yanından bile geçemez B) sen kaşındın azıtmayacaktın işte öyle![]()
Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Resmi göremiom![]()
Şimdi nasıl? Al sana gözleri. Harika değil mi? Senin kisi yanından bile geçemez B) sen kaşındın azıtmayacaktın işte öyle![]()
Kaşlar berbat,gözler aşırı büyük ve kötü.Buruna bir şey diyemem Allah yaratmış ne de olsa.Ağzı kocaman.Göğüs sarkık sarkık iğrenç![]()
Düzgün upla şunu![]()
Tamam tamam senin derdini anlıyorum sen bir kıskançlık durumu içerisin desin ve sevgilin olduğu için onun dışın da başka kızlara güzel diyemiyorsun normaldir seni anlıyorumKaşlar berbat,gözler aşırı büyük ve kötü.Buruna bir şey diyemem Allah yaratmış ne de olsa.Ağzı kocaman.Göğüs 95. ? B)
Ya o resmi görmem lazımTamam tamam senin derdini anlıyorum sen bir kıskançlık durumu içerisin desin ve sevgilin olduğu için onun dışın da başka kızlara güzel diyemiyorsun normaldir seni anlıyorum![]()
Düzgün upla şunu
Zevkler ve renkler tartışılmaz...Tamam tamam senin derdini anlıyorum sen bir kıskançlık durumu içerisin desin ve sevgilin olduğu için onun dışın da başka kızlara güzel diyemiyorsun normaldir seni anlıyorum![]()
Öm den felan at lütfen
Yaşamamın tek sebebi o kız.Zevkler ve renkler tartışılmaz...![]()
Bemim bilmediğim onun resimlerini aldığın biyer mi var yoksa ?Yaşamamın tek sebebi o kız.
Öm den felan at lütfen
Yooo Google Amca sağolsun. B) Sen bunu akıl edemediysen aklından şüphe etBemim bilmediğim onun resimlerini aldığın biyer mi var yoksa ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Hahahahahahahaahahahahahahaahahahayır.[DOUBLEPOST=1406536286,1406536240][/DOUBLEPOST]
Yooo Google Amca sağolsun. B) Sen bunu akıl edemediysen aklından şüphe et![]()
Herkes nerde lan?