FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Uyarmasam arkadaş görmeyecek?@FroZenBrainTR alıntıyı editlerse sorun düzelir.
Uyarmasam arkadaş görmeyecek?@FroZenBrainTR alıntıyı editlerse sorun düzelir.
Anlamadım.Uyarmasam arkadaş görmeyecek?
Orada o fesat kelime olduğunu söylemesem forum kurallarını hatırlamayacaktı.Anlamadım.
Ondan sonra implantı Tanrı (Allah,ilah) olarak görmeye başlarız.yan etkisi olarak hafızamız silinebilir.
Sonra herkes ateist olur. Herkes cehennem'e gider. Cehennem'in RAM'i düşük olduğu için lag girer. Bazılarını yanlışlıkla cennet e gönderir.Ondan sonra implantı Tanrı (Allah,ilah) olarak görmeye başlarız.
Belkide implanta tapanlar başlar, yeni bir din belkide? o.O neyse konuyu saptırmıyalımOndan sonra implantı Tanrı (Allah,ilah) olarak görmeye başlarız.
Ohoo cehennemin ramı da cennetin ramı da hayat kadar iyi ve ekran kartı da önemli.Sonra herkes ateist olur. Herkes cehennem'e gider. Cehennem'in RAM'i düşük olduğu için lag girer. Bazılarını yanlışlıkla cennet e gönderir.
Hafızası silinince implanta tapanlar olabilir bence.Belkide implanta tapanlar başlar, yeni bir din belkide? o.O neyse konuyu saptırmıyalım![]()
Benim en çok istediğim şey gerçek hayatta map editor olmasıBenim en çok istediğim şey oyunun içine girmek.
Mesela Crysis oyununa girdiğinizi düşünün
Bu implant'la olabilir mi acaba
(Ama ona bile heçk çıkarırlar)
Hayal'imizi gerçek sanalım bize yeter... <3Benim en çok istediğim şey gerçek hayatta map editor olması![]()
Nani ?? :/Hayal'imizi gerçek sanalım bize yeter... <3