- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Artık teknoloji gerçek anlamda çok farklı bir boyutta.
Giderek yakınlaşıyoruz, 100 yıl önce farkına bile varmadığımız ülkelerdeki insanların belgelerini o insanların dilini bilmesek bile okuyabiliyoruz. Arabalarımız kendi kendini sürebiliyor; kullandığımız tüm aletleri her yıl geliştiriyor, evrimleştiriyoruz. Hatta biz bile evrimleştik son yıllarda. Düşüncelerimiz ve davranışlarımız değişti. Teknolojiyi daha farklı kullanıyoruz.
*Mediative tarafından yapılan mouse ısı haritası
Ben bu konuyu neden mi açtım ?
Sadece google'ın yeni özelliğini göstermek için !
Yeni özelliğin resmini konunun başına koydum. Yatay satırı bile çevirebiliyor.
Yakında google herşeyi çevirebilecek.
Google Translate yapay zekası gelişti ve artık kendi kendine öğrenebiliyor. İnternet üzerindeki bilimsel makaleleri ve kitapları okuyor, cümle türlerini ve fonksiyonlarını kendi başına öğreniyor.
*Mail olarak bana gelen "çevirimiz iyileşti" bildiriminden bir bölüm.
*moonstar'ın çeviri uygulaması.
Eskiden "speak+ing" i bile çeviremeyen sözlüklerin sesimizi ve gerçek zamanlı görüntüleri çevirebilmesi inanılmaz bir şey değil mi ?