Gelecek Yolu

2.Bölüm gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    5

sipesfik97

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Kahretsin.. Ah başım.. Başımı vurmuşum galiba.. Ah , her yerim ağrıyor.. Ha , nereye gelmişim
ben böyle.Burasıda neresi kum , kum , kum her taraf kum , çöl mü burası böyle . Ah , ah ,ah başımı
kötü vurmuşum.. Şöyle bir bakınca baya büyük bir yer burası , hangi lanet olası çöle geldim ben
böyle. Önce şu yaramı sarmam lazım , bi yerden bi parça bez filan bulsam.. Şurda bir kaç harabe
ev var belki birinde ihtiyacım olan bir şey bulurum. Ha , bu ses , at nalı sesi. At nalı mıııı ???
Hemde sürü halinde ! Bu kahrolası çölde , bu yarayla birde sürü halinde atlılarla karşılaşırsam başım
büyük derde girer.En iyisi hızlı bir şekilde harabenin içine gidip saklanmak , sonra bi çaresine
bakarım.(Koşarak harabenin içine girer.) Ohh , yakalanmadan içeri girmeyi başardım ama bu yöne
gelmeye devam ediyorlar.(Atlılar harabenin önünde dururlar ve liderleri...)
Steve: Burada biraz soluklanalım. Sonra devam ederiz.
Layne: Burada mı ? Hay kör talih . Sessiz bi şekilde arka taraftan dışarı çıkmam lazım.(Derken
yaş tahtaya basar ve molozların arasına düşer.)
Steve: Hey, o seste neydi ? (İki adamını işaret ederek) Çabuk gidip içeriyi arayın , derhal !
Adamları: Tamam efendim.
Layne: Hasss.
(2 adam Layne'i bulur ve Steve'in yanına getirir.)
Steve: Hey , yabancı kimsin , nerden gelmişsin ?
Layne: Ben , ben , şey .. [Sanırım anlatmak zorundayım gerçi inanmazlar ama] Ben geçmişten barış
adına geldim.
Steve: Vurun kellesini.
Layne: Hey ,hey ,hey. Durun bi dinleyin biraz.Zınk diye söyleyince inanmadınız , ve barış kelimeside
pek doğru olmayabilir ama ..
Steve: Demek savaş için geldin , vurun kellesini.
Layne: Ya bi dursanıza ikide bir vurun kellesini, vurun kellesini bi yavaş ya. [En azından geçmişten
gelme olayını kabul etmiş gibi] Savaş içinde gelmedim , yada , neyse beni biraz dinlerseniz anlarsınız
, önce şu yaramı bi tedavi etmem lazım yoksa sen kellemi vurdurmadan önce kan kaybından gidicem.
Kellemi vurdurmadan ölmemi istemezsin demi ?
Steve: Doğru söylüyor , çabuk iyileştirin sonra kellesini vurun.
Layne: [Çattık mı ?] Kellemi vurmadan önce bi dinleyin belki işinize yarar bir şey söylerim , he ?
Steve: Hmm , olabilir , bakarız.
Layne: [ Ohh , şimdilik paçayı yırttık. Ama bu konuşma boyunca dikkatimi çeken en önemli şey , bu
insanların tarih kitaplarında gördüğüm eski zaman elbiselerine çok benzer kıyafetler giymeleri ve ne
bileyim gelecekten beklendiği gibi şöyle ışınlı değişik silahlar yerine kılıç kullanmalarıydı.]

İlk denemem ve ilk bölümü koymak istedim ana karakter hakkında bilgiyi 2.bölümde vericem
eğer istek olursa 2.bölümü atarım.

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Foruma sadece şunlar için kayıt olmayın gözünüzü seveyim...

Edit: Beğenmedim.
Beğenmene pek bir şey demeiyorum ama şunlar dediğin şey birbirinden farklı insanların kafasında kurduğu dünyaların dışa vurumu oluyor yamana atılacak şeyler değiller o yüzden beğenmesen bile neden üye olduğu sana kalmamış karışma o yüzden -_-