Gelin Bi

sizce hangisine map çıkarıyım

• 1.2.5

Kullanılan: 2 11.8%
  • 1.4.5

Kullanılan: 15 88.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
merhaba size bir şey sorucam oy ahırlı kazancak sizce ben 1.2.5 den 1.4.5 e i geçiyim maplerde oyu en çok alan kazancak

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
aslında en fazla 1.3.2 ye geçebilirim daha fazlasına geçemem çünki flan mod 1.3.2 nin üstüne çıkmadı da

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
he bide şuna bi baka bilirmisin 1.4.6 ya geçtim bir mod kuruyom siyah ekran hatası hemde 1.4.6 olmasına rağmen eskiden böle değildi

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dur debiyom önceki mesaj yanlıştı :Denedim ve modladar+toomanyıtems kurdum ve bomm çakışma
(her denememde bu mesaja atıcam)2.deneme:toomanyıtems kendisiyle nasıl çakıştı yada neyle çakıştı.
3.deneme:busefer player apı denedim crashhed dedi.
bir şey dahavar bi mape ölünce atıyo omape tekrargirdiğimde crash diyo.
siz den ricam konuya giren herkes biliyosa cevap yazsın.
galiba mod loader çakışıyo
böyle giderse minecraftı brakacam galiba

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
meta ınfyi sildim zaten
o madların hepsinin kurulumunu biliyom smart moving shader optifine falan ne gerektiğini va nasıl kurluduğunu biliyom

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
skydazdan yükle orada çok kolay ha bir şeyda modlader modlader mp öyle şeyler jara modları ise minecraftın ana kısmına gelip 'mods' diye dosya oluştur sonra modları zip veya rar halindeyken oraya at bitti

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
heee ben install den bazıları böle yapıyodu bakıyom bi deneyem inşallah olur çünkü sahdersla texture packın verdiği zevkler farklı denedikten sonra oldu fakat evventerıma her baktığımda crashed eror yiyom