GizliPlayer365TR
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Yeniden Merhaba Forum Gamer Kullanıcıları;
JaredNW Satış Platformu yöneticisi olarak sizlere yaptığım sunucu başlatıcısını sunacağım.
Program bilgileri nedir?
Adı: Server Başlatıcı
Sürüm: Lite v1.0
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms1M -Xmx[Ayarlanan Ram] -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX
oftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar server.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
Program Hakkında Sorulmuş Sorular
Programda ram miktarı değiştirilebiliyor mu? - Evet
Programda jar dosyası ismi değiştirebiliyor mu? - Hayır server.jar adlı dosyayı başlatır.
Program güncelleme alıcak mı? - Lite sürümü olduğundan çok alacağını düşünmüyorum ama evet.
Programın pro vb. sürümleri bulunmakta mı? - Hayır ama yapmayı düşünüyorum.
Resimler
Özellikler
Sunucu Çökünce Yeniden Başlatma
Optimizeli Başlatma Kodu
Desteklenen Donanımlar
Normal İşletim Sistemi: Windows 7/ 8/8.1/10 x86/x64
Server İşletim Sistemi: Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016/2019 x86/x64
Tavsiye Edilen Normal ve Server İşletim Sistemi: Windows 8.1 x64 veya Windows Server 2012 R2 x64
Linkler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bir tane anti-virüs programı virüs algılamış. Öle bir anti-virüs ilk defa duydum. Yani umursamanıza gerek yok.
Disord: EmirTR#6666