Geliştirdiğim SkyBlock Serveri için Yeni Fikirler Arıyorum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ada demişken denizin üstünde yüzücek şeklinde diyorsan başlangıç chestine su kovası koyma zaten denizde adam :D ve 100 x 100 açılabilsin adadan görünmez koruma duvarı olsun yoksa adam başka adaya yüzer orayı griefler felan :D
Denizin Üstüne Dediyse hemen 1 Block Üstüne Yapmaz Her Halde :D
şöyle bişi yapabilirim 20 saniye suyun üstünde durursa spawna yollar adamı :)
Su Üstünde Olması Saçma Olur Slime Farm fln Yapacağız Yani Dediğim Gibi Yaparsan Daha İyi Düşerken Hemen adaya Tp Lesin
Birde Piston İle karşı Adaya Gitmeyi Kapatmalısın Mesela Adalar Diyer Adalara Köprü Kurabiliyor Adalar 103x103 ken karşı Ada İle Arasında en az 5 block Boşluk Fln Kalıyor Ve Rahatlıkla Piston İle Köprü Yapabiliyorlar Ada Sınırlarından Block Çıkmasını Engellemesinin

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve 20 saniye olmasın adam belki adasının altına kat yapcak suyun içine girmek zorunda kalcak + sen scripte
oyuncu sudamı evet
oyuncu 20 saniye sudamı evet
oyuncuyu adasının spawnına ışınla böyle bir şey yazcan adam denizde değilse sadece 1 blokluk suydaysa script onu deniz olarak algilicak çünkü su kod bilgim 0 ama mantık yürütebiliyorum :)

yok oyuncunun etrafı 5-10 blok suysa bu komut devreye gircek :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denizin Üstüne Dediyse hemen 1 Block Üstüne Yapmaz Her Halde :D

Su Üstünde Olması Saçma Olur Slime Farm fln Yapacağız Yani Dediğim Gibi Yaparsan Daha İyi Düşerken Hemen adaya Tp Lesin
Birde Piston İle karşı Adaya Gitmeyi Kapatmalısın Mesela Adalar Diyer Adalara Köprü Kurabiliyor Adalar 103x103 ken karşı Ada İle Arasında en az 5 block Boşluk Fln Kalıyor Ve Rahatlıkla Piston İle Köprü Yapabiliyorlar Ada Sınırlarından Block Çıkmasını Engellemesinin
bunu bilmiyordum ama engellemesini zor onun :/ pistonu kaldırmak gerekir piston kalkarsada güzel olmaz :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam belki işsizlikten su havuzu yapcak :D veya fish tutmak için su havuzu yapcak bence sen su yapma direk boşluk yap ve adalar gökyüzünden olsun adadan aşşağı düştünde x:10 a geldiğinde spawna veya adanın doğma yerine atsın yoksa işler karışır @IRFN abi bi çözüm üret bize :S[DOUBLEPOST=1403367450,1403367415][/DOUBLEPOST]
evet pistonun görevleri sky blockta mob trap adamlar kemik felan kasıyor ağaç büyütyo
oyuncu havada 5 saniye kalırsa adaya yollatırım adamı :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide sunucuya dragon koymayı düşünüyorum 1 tane rastgele 1 oyuncuya saldırcak 1 kere vurduktan sonra baska bir oyuncuya gidecek onada 1 defa vurdumu baska oyuncuya :)

umut_

En iyi cevaplar
0
bunu bilmiyordum ama engellemesini zor onun :/ pistonu kaldırmak gerekir piston kalkarsada güzel olmaz :)
Adalar Arasındaki boşluğu En az 30 block Fln Yapan Lazım Pistonlar 13 block götürdüğüne göre karşı adadanda uzatsalar eder 26 block en az 30 35 block yapman lazım Sen 50 Block Yap Garanti Olsun

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır öyle yapma bak çünkü sana şunu yollicam anla diye
oyuncu havadamı evet
oyuncu 5 saniye havadamı evet
oyuncu adaya ışınlanıyor
minecraftta heryer havadan oluşuyor adam adasında yürürken etrafı full air olcak adam 5 saniye sonra tekrar adaya ışınlancak :D

hayır bu sefer etrafı degil altı olacak :) adamın altı 5 saniye boyunca bosluksa adaya ısınlıcak :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dragondan şikayetçi olurlar setimin canı gitti yok öldüm vs.

Snowman ekleyebilirim? ejder yaklastıgında kardanadam kartopu atacaktır kartopu ejdere isabet ederse ejderin hedefi değişir :) olmazmı böyle?[DOUBLEPOST=1403367981,1403367951][/DOUBLEPOST]
ama benim iş daha sağlam x:0 da adaya atma :D ama x:0 dan x:64 bir ışınlama gerçekleşcek yüksekten atlama gibi bir şey olcak canı gitcek eğer benim x:0 ı yapıcaksan oyuncuya 10 saniye invincible ekle

senin dediğin skript ile yapılmıyor ama :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Adadan Düşerken Çekmeside Mantıksız Olacağı Aklıma Geldi Sonuçta Ada 150 . Katta Ve 0. Katmana Fln Slime Farm Yapacağız Orayada İnmek İçin Altımıza Sudan Bir Havuz yapıp içine Atlıyacağız Malum Merdivenle İnip Çıkmak Mantıksız ve Uzun Bir Süreç Olur Düşen Düşşün İtem Gitmesin Yeter :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyle yapılıyo pluginlemi :D
tamam bak buldum easy 10. seviyeye gelmeyen ejderha saldırmasın easy 10. seviyeyide bitirene spawn egg çıksın içinden %100 oranla snowman çıksın ve snowman sadece easy 10. seviye ve üstündeki kişilerde bulunabilsin snowmanı besliyince ejderhaya isabet oranı artsın :D aynı kaleye saldırma oyunlarında bu oyuncu 1. seviye 1 hafta koruma kalkanı var gibi easy 10. seviye altına dalmasın ejderha bu biraz zor scriptmi olcak ne :S .-.[DOUBLEPOST=1403368347][/DOUBLEPOST]
umut benim dediğim fikir daha iyi demi oyuncu x:0 metreye geldiğinde adaya ışınlansın zaten blok koyma sınırı x:1 sorun olmaz ben haklıyım demi umut :Q

Ejder 10. seviyeye gelmeden saldırma işini yapabilirim :)