GELİŞTİRİP GETİRİYORUM ARKADAŞLAR MÜKEMMEL BİR İCAT İLE GELİYORUM EN KISA ZAMANDA!!!

PataLinaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MÜKEMMEL BİR İCAT İLE GELMEYE ÇALIŞIYORUM BEKLEMEDE KALIN ARKADAŞLAR ^^^

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düğmeye tıkladığında gamemode 1 yapmıyor değil mi? :( (Şaka amaçlıdır, ciddiye alınmasın.)

PataLinaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

edit: video ekledim mantığını anlıyacağınızı umuyorum

kapı sistemi evet aslında saçma olsada bi okadar yararlı olacaktır kısa bir video çektim az biraz mantığı belli oluyor zaten eve geçince tamamını bitirip atmayı düşünüyorum sizinde fikirleriniz benim için önemli

Son düzenleme:

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

edit: video ekledim mantığını anlıyacağınızı umuyorum

kapı sistemi evet aslında saçma olsada bi okadar yararlı olacaktır kısa bir video çektim az biraz mantığı belli oluyor zaten eve geçince tamamını bitirip atmayı düşünüyorum sizinde fikirleriniz benim için önemli
Adam zaten o kadar "salak" ki oradaki bütün basınç plakalarına basacak. Bu "noob" avı falan olur herhalde. Ama sanırsam ilk denemen. Biraz daha geliştir. Adamı slime block ile havaya fırlat falan...

PataLinaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben şu an denemek amaçlı koydum onları o basınç plakasının birtanesi yine işi görür istersen hiç koyma içerden tek düğme ile yine yapabilirsin kardeş ona takılacak bir şey yok yani önemli değil plakanın bir anlamı yok içeriye bir düğme koyman yeterli

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yol var kurtulmak için :p
ilk yol esc quit
ikinci yol alt f4
üçüncü yol /spawn (benzeri /home , /warp lapis)

PataLinaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anlatmaya çalıştığım adama kaçacak zaman veriyorsun :(

dediğini anladım evet zaman veriyorum gibi görünsede şu an içine ateşş topu koymadım eminimki bu sistemi serverde yapacak bir adamın ateş tapu yapmayada gücü olur ok ile olsada o sandığın kadar zaman kalmıyor denedim.