Geliştirmeye Başladıgım Oyun (+ Kendimi Denemek İcin Yazdıgım Kod)

Yapsam Bir Yere Çıkarmı ?

• Evet

Kullanılan: 1 20.0%
  • Hayır

• Lütfen Yap

• Çöp

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncellikle Herkese Tekrar Merabah Tamamen Kodları Ben Yazdım Eclipsede Kodladım Ve Bu Şeyi Çıkarrtım Ortaya İgrenc Biliyorum :D Ama Bu Onun İcin Hazırmıyım Diye Deneme Aşamasıdı Birçok Kişi Hayır Degilsin Diyecek Fakay Bu kodu Yazmak Bile En Az 30 Dakika Alıyor :)

Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Evet Başladım :) Destek İçin Özelden Biraz Yardımcı Olabilirler Veya Kod Atabilirler :) Evet Birde Son Olarak Lütfen Bu Alıntı Falan Diyip Boşa Yormayın Beni Alıntı
Olanlara Hll Falan Diyorsunuz Ve O Alıntı Oldugu İcin Güzel Bir Program Oluyo Emektar Yapio Biraz Kötü Oluyo Nerden Aldıysan Link Falan Ver Diyolar

Resim(Denemenin):

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanmıyorum.. Kodlama olayına gireceksen bir oyun için mod kodlamalısın.. Bunlar hem tutmaz hemde seni pek geliştirmez..

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*whatt!!*Daha Başlamadım Bile :D

Flappy Bird Yapicagım(şaka)

Son düzenleme:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendini geliştir bir şeyler öğren önce. :)
Hemen başlayıp bir yere gelemezsin 2 Boyutlu bir oyun olacaksa bile çizimlerine kadar önemlidir bence.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu arkadaşa soracaksın. :D
Oyun geliştiren ben değilim logoları mı farklı bir arkadaşım yapıyor. :)
O yüzden bana çizim yapan biri gerekmiyor fakat PHP bilgin aşırı üst düzey ise PM ile görüşelim. :D
Ben zaten o kadar çizim meraklısı değilim.İyiyim diyelim.Siz asıl benim wallpaperlarımı göreceksiniz :lol: Ve PHP bilgim 0 -_-

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler iptal daha örenenmem gereken çok şey var arkadaşın dedigi gibi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Resime bakınca tutmuyacağı çok açık iptal demişsin zaten biraz daha öğrenip daha güzel bir mantıkla oyun yapmaya başlarsan tutabilir