- En iyi cevaplar
- 1
- Ruh hali
DİPNOT : Merhaba arkadaşlar. En son bu hikayeyi sene başında yazabildim. Çalışıyorum ve internet ile pek fazla ilgilenemedim. Season 2'den başladım. Umarım beğenirsiniz
15 MART 2005
Merhaba sevgili günlük. En son seni 7 sene önce yazabildim. Çünkü bu durum beni bezdirdi. Bir adama
işkence ettim. 4 yıl hapis yattım. Ömrümden 4 yıl daha gitti!
1 yıl akıl hastanesinde yattım. Çok zorlu bir deneyimdi. Umarım bunu bidaha yaşamam.
2 sene içinde çok olay geldi başıma. Doğduğum ve büyüdüğüm ülkeden gittim. Amerika'ya yerleştim.
Ülkemde artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Sömürgecilik arttı. Başkan öldü. Göç edenler ,
çok şanslı. Göç etmek isteyen herkes öldürülüyor artık.
18 MART 2005
Sevgili Günlük, bugün dilenerek sigara paramı çıkardım. Sigara tiryakisi oldum artık. Aslında bu sigara hiç iyi bir şey değil.
Keşke başlamasaydım. Neyse 7 sene önce bir bayanla konuşuyordum sürekli..
Dostum artık o bayanla yaşamaya başladık. Bana çok iyi geliyor.
Her derde bir deva buluyor. İyi ki onla tanışmışım.
(HİKAYELER KISA OLACAK AMA SÜREKLİ YENİ BÖLÜM GELECEK 19.07.2020 17:36:25
15 MART 2005
Merhaba sevgili günlük. En son seni 7 sene önce yazabildim. Çünkü bu durum beni bezdirdi. Bir adama
işkence ettim. 4 yıl hapis yattım. Ömrümden 4 yıl daha gitti!
1 yıl akıl hastanesinde yattım. Çok zorlu bir deneyimdi. Umarım bunu bidaha yaşamam.
2 sene içinde çok olay geldi başıma. Doğduğum ve büyüdüğüm ülkeden gittim. Amerika'ya yerleştim.
Ülkemde artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Sömürgecilik arttı. Başkan öldü. Göç edenler ,
çok şanslı. Göç etmek isteyen herkes öldürülüyor artık.
18 MART 2005
Sevgili Günlük, bugün dilenerek sigara paramı çıkardım. Sigara tiryakisi oldum artık. Aslında bu sigara hiç iyi bir şey değil.
Keşke başlamasaydım. Neyse 7 sene önce bir bayanla konuşuyordum sürekli..
Dostum artık o bayanla yaşamaya başladık. Bana çok iyi geliyor.
Her derde bir deva buluyor. İyi ki onla tanışmışım.
(HİKAYELER KISA OLACAK AMA SÜREKLİ YENİ BÖLÜM GELECEK 19.07.2020 17:36:25