Bu resmi paylaşman için herhangi bir sebep verirmisin?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kendisinde yok da bana bundan alın diyoBu resmi paylaşman için herhangi bir sebep verirmisin?
"Anne! Bana bundan alırmısın canım çok istiyor amaaaaaaa..."kendisinde yok da bana bundan alın diyo![]()
"Kızlara hava atıcam anne yardım et ya. Belki seninle de..." Neyse devam etmeyelim -,-"Anne! Bana bundan alırmısın canım çok istiyor amaaaaaaa..."
Son kısım sanki biraz bozdu :/."Kızlara hava atıcam anne yardım et ya. Belki seninle de..." Neyse devam etmeyelim -,-
Bu aptal bana durduk yere küfür yazmışBu resmi paylaşman için herhangi bir sebep verirmisin?
Sadece sanamı sanıyorsun? Banada, onada, şunada... Yani HERKESE!Bu aptal bana durduk yere küfür yazmış
Yazdığı küfürleride görsen senin olma sebebin benim vs.. Bu mastürbasyon yapma meni (döl) gelmez be... (!)[DOUBLEPOST=1432476190,1432476160][/DOUBLEPOST]Sadece sanamı sanıyorsun? Banada, onada, şunada... Yani HERKESE!
herkes yediğini gösterirmiş diye boşuna dememişler....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamda nasıl ilk defa gördün yazacakken senin kız olduğun aklıma geldi ve sonra epik bir tartışma başlatmamak için bunu yazmaktan vazgeçtim. ;(Vayy. Konu baya sapmış açılma amacından.
@BugsBunny__ bu arada saol ya ilk defa görmüş oldum şu şeyi sayende![]()
La olum annesine giren şeyin fotoğrafını çekmiş hatıra olsun diye atmış işte...Bu resmi paylaşman için herhangi bir sebep verirmisin?