Gençler Server Açılmayacak Kurucular Ayrıldı Ben Bir Adminim Devamını Anlatcam İçeride Hemen Okuyun.

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Kurucular Pes Ettiler Açamadılar Yapamadılar Biz İkna Ederiz Diye Uğraştık Olmadı Sonra Kavga Falan Oldu
Bugun Bi Haber Aldım Yeniden Açıp Yeni Reklam Vereceklerini Gitmeyin Emeğinizden Olursunuz Yeni İsimler Kullancaklar
Discord Nicklerini Falan Değiştiriyolar Haberdar Olurum Sizi Haberdar Ederim.

1529008187642.png

1529008192064.png

1529008194316.png

1529008197808.png

1529008200962.png

〖 COİN SİSTEMİ 〗 > MADENDE TAŞ KIRDIKÇA ELİNİZE GELİR VE ONLARI KÖYLÜ TAKASTA KULLANABİLİRSİNİZ.

1529008211400.png

〖KASA SİSTEMİ〗 > BİR ÇOK KASA ÇEŞİDİ VAR VE AÇARAK GÜZEL HEDİYELER ALABİLİRSİNİZ.

1529008218126.png

〖JACKPOT SİSTEMİ〗> BİRAZ ŞANS MESELESİ. :D

1529008226706.png

SERVERİMİZDE ANTİ BOT VE BENZERİ SALDILAR İÇİN ÖNLEM ALINMIŞTIR VE SALDIRI OLURSA GEREKENİ YAPILACAK.

1529008231742.png

〖 MARKET LİSTİNGS〗> SİSTEMİ VARDIR PARA KAZANABİLİRSİNİZ DAHA KOLAY

TEAMCRAFTED.jpg

〖Team〗> ARKADAŞLARINIZLA TAKIM OLABİLİRSİNİZ AYRİYETEN SERVERİMİZİN DİSCORDUN KLAN ODALARI VAR TEAM KURUP ORDAN ODA ALABİLİRSİNİZ.

1529008241525.png

2.jpg

1529008261333.png

1529008265489.png

1529008273352.png

1529008280106.png

1529008290839.png

Ekli dosyalar

• addtext_com_MTkyNzUyMzg4MjM.jpg
    addtext_com_MTkyNzUyMzg4MjM.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 635
Son düzenleme:

_BurakTRHN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
>Öncelikle Başarılar
>Konu Tasarımı Güzel Lakin Farklı Sistemler Eklenebilir ve Sunucu Ne Kadar Güzel Olsa Hileler İçin Bir Çözüm Getirebilirsiniz.

>Örneğin Adam X-RAY Açıp 1-2 Günde Maşallah 1m Yapıyor.Bunlara Karşı Önlem Alınması Gerekmektedir.

_BurakTRHN

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle başarılar dilerek başlıyorum. Konu tasarımı iyi derece. Birde bir Mimar olarak söylüyorum yapıların biraz daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrardan başarılar.

Oyuncu İsmi : EmirhanBey0 (Destek vermek ve sizi mutlu etmek amaçlı sunucuya giriş yapma sözü veriyorum.)

EKLEME ;
Server simgesinin (İcon) sunucuyu yansıtması kanaatindeyim sunucu yerine sizin görüşlerinizi yansıtmış kendinize bir logo tasarlamanızı öneririm.

Son düzenleme:

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
>Öncelikle Başarılar
>Konu Tasarımı Güzel Lakin Farklı Sistemler Eklenebilir ve Sunucu Ne Kadar Güzel Olsa Hileler İçin Bir Çözüm Getirebilirsiniz.

>Örneğin Adam X-RAY Açıp 1-2 Günde Maşallah 1m Yapıyor.Bunlara Karşı Önlem Alınması Gerekmektedir.

_BurakTRHN

Öncellikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Bu Konudaki Düşüncelerinize Katılıyorum Elimizden Geldiğince Serverı Geliştircez Yeni Şeyler Getireceğiz.

(REDLINE Ailesi)

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle başarılar dilerek başlıyorum. Konu tasarımı iyi derece. Birde bir Mimar olarak söylüyorum yapıların biraz daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrardan başarılar.

Oyuncu İsmi : EmirhanBey0 (Destek vermek ve sizi mutlu etmek amaçlı sunucuya giriş yapma sözü veriyorum.)

EKLEME ;
Server simgesinin (İcon) sunucuyu yansıtması kanaatindeyim sunucu yerine sizin görüşlerinizi yansıtmış kendinize bir logo tasarlamanızı öneririm.

Teşekkür Ederim Güzel Yorumunuz İçin Mimar Konusuna Gelirsek Şuanki Yapılar Güzel Gibi Ama Geliştirip Zamanla Yeni Orman Ve Spawn Yapıcaz İcon da Hazırlanıyor En Kısa Zamanda Koyulacaktır Bizi Desteklediğin İçinde Teşekkür Ederiz

(REDLINE Ailesi)

allyc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Forum Güzel Build İyi PL Olarak Bir Kaç Eksik Var Onlarda Tamamlanırsa Güzel Olur.

CheartMan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buildler Başarılı Olmuş Konu Tasarımı Güzel Lakin Bot Koruması Olması Lazım

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
yeter artıkkk sadece plugin yokkkk skript kullanın skript abi plugin tek değil skript kullanarak sunucuya özel şeyler getirebiliyorsunuz Allah rızası için skript kullan lütfen yeter açılan sunucuların %99.99 unda skript yokk yeterrrrrr kasadan bıktım yeterrrrrrrr

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yeter artıkkk sadece plugin yokkkk skript kullanın skript abi plugin tek değil skript kullanarak sunucuya özel şeyler getirebiliyorsunuz Allah rızası için skript kullan lütfen yeter açılan sunucuların %99.99 unda skript yokk yeterrrrrr kasadan bıktım yeterrrrrrrr

Yorumun İçin Teşekkür Ederiz