Gençler Server Açılmayacak Kurucular Ayrıldı Ben Bir Adminim Devamını Anlatcam İçeride Hemen Okuyun.

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Sunucumuz 3 gün ertelenmiştir.
> Site Açılacaktır.

> Sunucumuza 2 Lobby ve Bot savunması ekleniyor.
> 21 Haziran Perşembe günü Saat 19:00 da Aktifiz Sizleri Bekliyoruz.

Son düzenleme:

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence neden kadar insan olsanız da , bir sunucunun yetkilisi olduğunuzu biliyorsunuzdur ve buna
uygun olarak düzgün , üsluplu bir söz kullanmalısınız. Anlıyorum sizi , kızgın olabilirsiniz. Bu durumda ise
cevap yazmayın , aksi takdirde çok büyüyor ve konunuz kirleniyor.
Sunucuya gelecek olursak çok eksikleri var gibi. Yapıları geliştirilebilir , sistemler ve daha fazlası eklenebilir. Resimler
eksik gibi , konu düzeni şuanlık iyi durumda.
Geliştirmenizi öneririm , umarım ki.
Bu arada dediklerimi dikkate alırsanız sevinirim.
İyi forumlar!

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence neden kadar insan olsanız da , bir sunucunun yetkilisi olduğunuzu biliyorsunuzdur ve buna
uygun olarak düzgün , üsluplu bir söz kullanmalısınız. Anlıyorum sizi , kızgın olabilirsiniz. Bu durumda ise
cevap yazmayın , aksi takdirde çok büyüyor ve konunuz kirleniyor.
Sunucuya gelecek olursak çok eksikleri var gibi. Yapıları geliştirilebilir , sistemler ve daha fazlası eklenebilir. Resimler
eksik gibi , konu düzeni şuanlık iyi durumda.
Geliştirmenizi öneririm , umarım ki.
Bu arada dediklerimi dikkate alırsanız sevinirim.
İyi forumlar!

Haklısınız Düzgün Üslupla Uyarmayalım Hata Yaptım Biraz Hakim Olamadım
Sunucuya Gelirsek Ertelememizin Sebebi O Yapıları Geliştirip Sistemler Ekliyecez Site Ve Lobi İle Uğraşacaz Bunları Yaptıkça da Resimleri Güncelleyip Atıcam
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz Sözlerinizi Dikkate Alacağımdan Emin Olabilirsiniz

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha öncede yorum yapmıştım buildlerin (bazılarının) gelişriilmesi lazım ayrıyetten sunucunun bir logosu olamsı gerektiginide soylemiştim cidiye alıp bir logo eklemişsiniz. Ama neden ertelendi onu anlayamadım.

SammyWavy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha öncede yorum yapmıştım buildlerin (bazılarının) gelişriilmesi lazım ayrıyetten sunucunun bir logosu olamsı gerektiginide soylemiştim cidiye alıp bir logo eklemişsiniz. Ama neden ertelendi onu anlayamadım.

2 Lobi , site ve bir kaç değişiklikler yapıyoruz o yüzden kusura bakmayın.