gençlik bi bakn bi bu adam ne dio

işlem kölay mı zor mu????

• Kullanılan toplam oy
    3

exdataa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya arkadaslar ben minecratta hamachili server kurdum arkadaslarla aynı yaptım ama açılmıyor ben bile giremiorum girince bağlantı sonu dio.bi yardım resimlerimde bunlar nerde hata yapıyorum sölerseniz sevinirim plss not: önce minecraft server exe yi çalıstırıp hamachi ıpsini minecraft multiye yazıorm bağlantı sonu dio off offf bi yardım ltfn

Ekli dosyalar

• ssss.png
    ssss.png
    42.4 KB · Görüntüleme: 505
  • ssssss.png
    ssssss.png
    123.6 KB · Görüntüleme: 271

efeaks88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
olum su an senin swen 1.3.1 dir yeni kurduysan ama senin oynadigin minecraft 1.2.5 ise giremessin ama bu da olmassa ben gerisini bilmiyorum zaten ben resimlerden pek birsey anlamadim :)

mylove74

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
Değerli kardeşim benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor.Ben ona diyorum sabitle ip adresini diye dinlemedi sabitleyince düzenledi Bence hamachiden dolayı siz bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden üyelik alıp ip adresinizi sabitleyin ben öyle yapıyorum dert yok sorun yok :D

exdataa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu ARADA MİNECRAFTA GİRİNCE MULTİDE 0\20 YAZIO YANİ GİRİLEBİLİR YAZIO AMA GİRİNCE BAĞLANTI SONU DİO Bİ EL ATIN

exdataa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
resme dikkatlice bakarsan onn false olduunu anlarsn ama ilgilendiin içn saol bu arada hamachidede sorun yok ben bi no ıp e bakm :D

efeaks88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardes bisi dicem saçma olabilir ama sunu dene swnin üzerine tikla ve sunucu katil de sunucuya 2 kere tiklama

efeaks88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D demek istedim sunucu adresinin oldu yere 1 kere tıkla sonrada sunucuya katıl de eğer oda olmazsa düşünmem lazim :=(