Genel Olarak Anime - Anime Nedir? - Animenin Tarihcesi - Dev Rehber

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bir arkadaş beni anime izlerken yakalamıştı ve hala animeye çizgi film diyor anlatamadım hep bildiğini okuyan biri PC sinde minecraft çalışmıyor o yüzden bu siteye de üyeliği yok bunu da okuyamıyacak ve bana çizgi film izliyor demeye devam edecek ama neyse ya ben gizli gizli izlerim :3 Bu arada yararlı bir paylaşım olmuş eline sağlık

NOT: Animeye yeni başlayacaksanız kiss x sis den başlamayın o ****** ye giriyor ve biraz aşırı :D

ama oradaki çeviriler garip gerçek olmayan sigarayı bile sansürlüyorlar messala se**i gibi şeyleri güzel diye çeviriyorlar
Ben Japonca İzlediğim İçin Benim İçin Sorun Yok ^^

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Naruto Shippuuden eskiden tepkiliydim naruto varken onu niye izliyim diye baktım çok güzelmiş,şimdi shippuuden'den devam ediyorum ve manga da okuyorum
Anime'ye başlayalı 4 sene oldu.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim İzlediğim Animeleri Sayarsak
Naruto
Naruto Shippuden
Ao no exorcist
High School DxD
High School DxD New
Death note
Bleach
Code Geass
Code Geass R:2
Mirai Nikki
Claymore
Monster
Another
One Piece
Fairy Tail
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist 2
Sword Art Online
Kiss X Sis
Dragon Ball
Dragon Ball : Z
Yu - Gi - Oh [küçükken kartlarını alır oynardık ne günlerdi be .d]
High School Of The Deat

Başka Hatırlamıyorum .s

Bu arada @Legendlord Ao no exorcist ten bir resim koymanı isterim konuna çok sevdiğim bir anime ^^

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim İzlediğim Animeleri Sayarsak
Naruto
Naruto Shippuden
Ao no exorcist
High School DxD
High School DxD New
Death note
Bleach
Code Geass
Code Geass R:2
Mirai Nikki
Claymore
Monster
Another
One Piece
Fairy Tail
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist 2
Sword Art Online
Kiss X Sis
Dragon Ball
Dragon Ball : Z
Yu - Gi - Oh [küçükken kartlarını alır oynardık ne günlerdi be .d]
High School Of The Deat

Başka Hatırlamıyorum .s

Bu arada @Legendlord Ao no exorcist ten bir resim koymanı isterim konuna çok sevdiğim bir anime ^^
Senimi kırıcam =)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Naruto ile ilgili bir savaşın resmini koyabilir misin?Arkadaşlarımın bazılarına bir kaç gerçek savaş resmi göstermek istiyorumda.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk 3 tür en iyisidir önerim çok :D[DOUBLEPOST=1386855726,1386855549][/DOUBLEPOST]Aslında herkes anime sever unutma nede olsa herkes 4-5 yaşında pokemon falan izledi

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mirai nikki oooo yis :DYukki :D[DOUBLEPOST=1386863951,1386863825][/DOUBLEPOST]En iyiler akise ile yuno idi sonra akise kendini batırdı biliyosundur sebebini :D
survival game=Minecraft :D

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Naruto ile ilgili bir savaşın resmini koyabilir misin?Arkadaşlarımın bazılarına bir kaç gerçek savaş resmi göstermek istiyorumda.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

o zaman bu oppening forumdaki animeseverlere gelsin..

arkadaşlarım soruyor.. boy var tip var para var neden oturmuş anime izliyorsun cumartesi günüS: gel taksime gidelm...
-yok kanka gitmek istemiyorum (aslında yuno orda olsa giderdim..)
Taksimi önermem , çok fazla gereksiz tipler ve abiler var, İstanbul'da gezilebilecek ya da vakit geçirilebilecek daha güzel yerler var.