Genel olarak Minecraft'ın 1 Numaralı kuralı degisti (Lapis Sağ Olsun)

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler su yeni cikan hileden bıkan varmı ya oyunun kurallarini bozdu SPEED'i açiyon kaçiyon anti cheat'ta ise yaramiyo bi çözüm bulsalar iyiydi adamlari kesiyorum speedi aciyo boooooom 2 saniyede 15 blok öteye gidiyo :D
Bide düzgün server kalmadı ne güzel eskiden 4,5 server zor bulurduk simdi önüne gelen server aciyo oyuncu sayisi 1/100 bari bi degisiklik yapipda bi eglenceli pluginler yükleseler
Minecraftın 1.kuralı zor baslamak simdi oyuna giriyoruz lapisi kasiyoruz o kadar zaten zengin oluyosun eskiden 3 saat ugrasiyodun tarla yapiyodun bu /plotme'de kötü oldu ne güzel kücücük arsa vardi zavalli gibi gecinip gidiyoduk simdi oyuna girdigim an serverin kralıyla ws atıp cıkıyorum oyun bozulmus saol @LAPİS

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sakin ol şampiyon :D
Önüne geçenin server açmasına laf edebileceğimizi zannetmiyorum, yaş grubu belli sonuçta.
Ayrıca çok istiyorsan internetten kolayca lapis olmayan bir server bulabilirsin ^^
Hack'e gelince... Diyecek söz yok. ./REPORT.
Oyuna zor başlamak değil de oyunun eğlenceli geçmesi asıl kuraldır, bu bütün oyunların bir numaralı kuralıdır ^^

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle demeyin, benim bir sunucum var. Türkiye'de bir ilk. Enfeksiyon Minigame'ini yaptım. Üstelik Çok Eğlenceli. Ama Kimse Girmiyor.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yalnız hız hilesinin engellenemediği sunucu sunucu değildir onu da belirteyim.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
zaten Türkiyedeki ve Yabancı Serverlardaki Faction Sistemi Biraz Farklı

Örneğin (Türk Server) : Lapis kas , boss'u yen , p4 diz , 10 liraya vip al , ormanın önünde bekle her yere warp at
Örneğin(Yabancı Server) : Bir kere adamlarda warp olayı yok.. faction dediğin şey klan savaşı olur .. ormanda büyüyorsun ormanda gelişiyorsun
Türk serverları böyle bir sisteme geçse şahsen kimsenin oynayacağını düşünmüyorum..
Ama gerçek factions'un da Yabancı Serverlardaki Gibi Olduğunu Biliyorum.
yo değil warp falan var

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kendi kendine hakaret etmeyi seven minecraftın Ajdar'ı :) Speedi kullanıp kullanıp kullananlara laf etme.
Sen minecraft'ın Ajdar'ı ben de Alihan :)

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Az bile bu millete. O kadar server açıldı düzgün 0 çekti oyuncusuzluktan kapatıldı. Bırakın bu işleri 6 yaşındaki çocuk sövüyo bana. Ulan senin o bilgisayarı eline verenin. Eski tadı kalmadı survivalin. Survival dedikleri şeyde p4 dizmek. Ulan yürüyün gidin. Yabancı serverlerde oynayın adamlar daha saygılı. Bizim gibi anavrat sövmüyolar. Getireyim birini çevirsin translateden anında çıkar.