Demirkan72
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Adım Yağız , sizlere yeni başladığım oyun Geometry Dash'da yaptığım mapları sunmak istedim , umarım maplerimi beğenirsiniz
Sıralamam (bana göre) Güzelden Kötüye olacak kimine göre değişir yorum olarak sıralamayı yazarsanız sevinirim
-------------------------------------------------------------
1. Patur Putur idsi:43909039 versiyonu:2.0
------------------------------------------------------------
EasyPeasy ve Portalus1 arasında tam bir seçim
yapamdım size bağlı.
-----------------------------------------------------------
2. Easy Peasy idsi:43905891 versiyonu:1.0
2.1 Portalus1 idsi:43911242 versiyonu:1.0
Bu mapimi pek sevmeyebilirsiniz ama yinede ekliyorum.
4.Teleportasyon idsi:43912940 versiyonu:1.0
Yapım Aşamalarından Bazı Fotoğraflar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PaturPuturdan (43909039) bir kare:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EasyPeasyden (43905891) bir kare:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Portalus1 (43911242) den bir kare:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teleportasyon Hakkında herhangi bir fotoğraf koymaycağım merak edenler
id (43912940) sinden gidip mape bakabilirler,Bazı kişiler Portal2 ye benzettiklerini söylüyorlar.
Bu Maplerimi beğenirseniz , söyleyeyim map yapımını bırakmayacağım ne türde ne zorlukta vesayre nasıl map istediğinizi bana söylerseniz sizin için maplerde yapabilirim.
Sıralamam (bana göre) Güzelden Kötüye olacak kimine göre değişir yorum olarak sıralamayı yazarsanız sevinirim
-------------------------------------------------------------
1. Patur Putur idsi:43909039 versiyonu:2.0
EasyPeasy ve Portalus1 arasında tam bir seçim
yapamdım size bağlı.
-----------------------------------------------------------
2. Easy Peasy idsi:43905891 versiyonu:1.0
2.1 Portalus1 idsi:43911242 versiyonu:1.0
Bu mapimi pek sevmeyebilirsiniz ama yinede ekliyorum.
4.Teleportasyon idsi:43912940 versiyonu:1.0
Yapım Aşamalarından Bazı Fotoğraflar
PaturPuturdan (43909039) bir kare:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EasyPeasyden (43905891) bir kare:
Portalus1 (43911242) den bir kare:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teleportasyon Hakkında herhangi bir fotoğraf koymaycağım merak edenler
id (43912940) sinden gidip mape bakabilirler,Bazı kişiler Portal2 ye benzettiklerini söylüyorlar.
Bu Maplerimi beğenirseniz , söyleyeyim map yapımını bırakmayacağım ne türde ne zorlukta vesayre nasıl map istediğinizi bana söylerseniz sizin için maplerde yapabilirim.
Son düzenleme: