Gerçek Hayatta Bug!

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gerçek hayatta bug bulan varsa yazabilrise seviniriz :D

Ben buldum:
- Yurtdışından iphone al, (2.200'ye) Türkiye'ye gel 2.500'ye sat. 300 lira karda olursun ama bunun uçak masrafı, pasaport masrafı vs dersen toptan 5-10 tane al. Öyle sat.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yurt dışından öyle al sat mantığı olmuyor işte...
En basitinden o amerikadan geldiği zaman yurt dışı ürünü olucak. Türkiyede tam garanti olmayacak (galiba 1 yıl) 2 yıl garanti boşa gidecek...
onu türkiyede kullanmak için en son 3 ay içinde yurt dışına çıkmış bir pasaporta işletmek gerekiyor bir pasaporta 1 kez işlettikten sonra 3 yıl içinde bir daha işletemiyon galiba işletme ücreti 250 tl. Bunun uçak masrafı desen ayrı bir süreç ve ücret.
1 tane getirtirsin ondan 500 tl fln anca kâr yaparsın başka getirdiğinde yapamazsın.

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yurt dışından öyle al sat mantığı olmuyor işte...
En basitinden o amerikadan geldiği zaman yurt dışı ürünü olucak. Türkiyede tam garanti olmayacak (galiba 1 yıl) 2 yıl garanti boşa gidecek...
onu türkiyede kullanmak için en son 3 ay içinde yurt dışına çıkmış bir pasaporta işletmek gerekiyor bir pasaporta 1 kez işlettikten sonra 3 yıl içinde bir daha işletemiyon galiba işletme ücreti 250 tl. Bunun uçak masrafı desen ayrı bir süreç ve ücret.
1 tane getirtirsin ondan 500 tl fln anca kâr yaparsın başka getirdiğinde yapamazsın.
Yurt dışından aldım kendi telefonumu. Apple uluslararası garanti sunuyor, ve bunu da verilen kutunun üstündeki "uluslararası garanti" çıkartmasından öğrenebiliyor sunuz. IMEI atar bizimkiler, pasaport filan takmazlar :D
Biz buna gerçek hayatta ticaret diyoruz.
oo may gat

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Onu bunu boşver domatesin kilosu en fazla 4 TL Rusya da 15 TL'ye bile rahatça satabiliyoruz.Siz gidin domatese yatırım yapın.
Bana değil ! DOMATESE !

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onu bunu boşver domatesin kilosu en fazla 4 TL Rusya da 15 TL'ye bile rahatça satabiliyoruz.Siz gidin domatese yatırım yapın.
Bana değil ! DOMATESE !
İyi fikir, Rusya'ya gelirken artık bana da bişeyler alırsınız..... (anladınız siz...) :ci: :D: :sigara: :kurşun: :mermi: :benim-amcam-varya-mermiye-kafa-atiyo:

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Torunun torununu görebilen cennete gidebiliyormuş :ci: