Pardon. Şimdi bir baktım da bu bir sinematik sanırım. Suyu öyle yapmak falan. Yine de araştır istersen.[DOUBLEPOST=1433099048,1433098973][/DOUBLEPOST]Ayrıca açıklama kısmında da var.Elde edebilirsin Ama sağlam bir PC olmalı. Ben de tam bilmiyorum ama bir high texture pack ve shaders, optifine vb. ile yapabilirsin.
Bu arada teşekkürler. Ben de bir ara bunları deniyeceğim. Süper duruyor.[DOUBLEPOST=1433105741,1433104331][/DOUBLEPOST]araştırıyorum şu an. Optifine + shader crash veriyor sebeb/ nasıl düzeltirim ?
Bu arada o adam optifine falan kullanmamış sadece Sonic ether mod var. Ama shaders vb. kullanırsan çok daha süper olabilir. Ama pc çok sağlam olomalı.araştırıyorum şu an. Optifine + shader crash veriyor sebeb/ nasıl düzeltirim ?
deniyceğim saolBu arada teşekkürler. Ben de bir ara bunları deniyeceğim. Süper duruyor.[DOUBLEPOST=1433105741,1433104331][/DOUBLEPOST]
Bu arada o adam optifine falan kullanmamış sadece Sonic ether mod var. Ama shaders vb. kullanırsan çok daha süper olabilir. Ama pc çok sağlam olomalı.
çok sevinirim *-*Sana nasıl yapacağını anlatabilirim istersen.
Kimse yorumuma bakmadı mı?[DOUBLEPOST=1433099048,1433098973][/DOUBLEPOST]Ayrıca açıklama kısmında da var.
Blackmill -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Map -
Sonic Ether -
BDcraft -
Ben baktım, ama sonra şu oldu :/.Kimse yorumuma bakmadı mı?
gta 5 i kaldırabilen bi PC nasıl bunu kaldıramadı bende anlamadım :/. Oyunu açtıktan sonra ekran kapandı. Sebep ise: Ekran kartının aşırı yüklenmesi :/...