Gerçekçi Maymun | Made By FatihDGTR

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar sizlere sakin forum üyeleri .

Bilindiği üzere Minecraft'ta insanlar genel bir oranla hayal gücünü kullanır , ama gerçekleştiremezler.
Ancak bende buna bir sınır koydum ve aklımda canlandırdığım maymunu oyuna geçirme imkanı
duydum.Gerçekten güzel yaptığıma inanıyorum ve ayrıca bana göre bayağı bir gerçekçi oldu.Bunu
yapma fikrim , Minecraft'ın orjinal sitesinde gezinirken yapılan yapılara karşın çok güzel bir his oluştu
ve sonucunda burdayım.Yapımın adına " Gerçekçi Maymun " adını verdim.Büyük bir keyif ile izlemeniz dileğiyle...

2017-11-05_14.43.29.png

Beğenmeniz umuduyla iyi günler diliyorum.Yorumlarınızı büyük bir sabır
ile bekliyorum , teşekkürler.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Organikte acemi olduğunu düşünürsek fena sayılmaz.Eğer acemi değilsen ayaklar benim ayaklarımdan büyük elleri söylemiyorum bile.Kafa ve ağız kısmı da olmamış.Yani organik koskoca bir "BOŞ"

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kuyluksuz maymun demek, çok biçimsiz yapmışın kalın ve küçük

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Organic yapmak alışılmışın olmak dışında zordur.Yapacağın şeyin proporsiyonu gerçekle neredeyse aynı olmalı ki organic diyebilmeliyiz.İlk kez yaptığını varsayarak kimse senden muhteşem bir şey beklemez,gelişmen dileğiyle...

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayıptır söylemesi ayakları mamut ayağı gibi, geliştirilebilir.

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Ayaklar konusunda gayet doğru söylemiş görünüyorsunuz.Birdahakine
daha da dikkate alarak bunları değiştireceğim.

Teşekkürler.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Elleri ve ayakları çok değişik olmuş. Bunun dışında biraz biçimsiz görünüyor ama ilk denemene göre iyi bence.