Gerçekler.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zorin kekosu skypede bana da atarlanıyor(du). Sonra engelledim geçti. Sorunları var etrafa saldırıyor sanırım , düzelir yakında.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yazıları silmiş olmana rağmen yorumlardan ne olduğunu anladım.
Facebook'ta konuşurken "Büyük ihtimal gidicem dedikten sonra geri gelmeyi kendine yediremedin de o yüzden onun hesabını mı kullanıyorsun?" dediğimde "Onun hesabını bırakmayı planlamıyorum" gibi bir şey söylemişti *Facebook şifresini unuttuğundan şu anda asıl konuşmaya bakamıyor* :/
Şifreyi değiştirmesini beklememiştim ama eninde sonunda hesabı alacağı belliydi .-.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ki,
Hatta bu işi özelden halletmiştik. Egoist olmayacağımı söyledim ve aramızda bir olay kalmadığını söylediler fakat Gürkan hesabımı çalmak gibi bir atakta bulundu.

İş ne bilmiyorum, konuda gördüğüm şey bir "."dan ibaret ama bu iş ilk başladığında hatırlarsan iğneleyerek böyle bir şeyin çok mantıklı olmayacağını söylemiştim.

Kısaca kötü oldu senin için @rayandu06. (Eğer şu anki durum forumdakilerin tepkilerini ölçmek için yapılan bir sosyal deney değilse, ki zannetmiyorum da ama ne olur ne olmaz; uyanık olmak gerek değil mi?)