GEREKLİ VE GEREKSİZ PLUGİNLERİN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN GELSİN.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Krumb Adlı Arkadaşa Katılıyorum.hiçbir Plugin Gerekli veya Gereksiz Değildir.Sunucunun Türüne Göre Gereksiz veya Gerekli Görünür.Örn: Ben Bir Survival Sunucusu Açıyorum.Bu Sunucuda Örneğin Survival Games Plugini Gereksiz Olur.Ama Survival Games Sunucusunda ise Claim Plugini Gereksiz Olabilir.Yani Lafın Kısası Pluginler Sunucunun Türüne Göre Gerekli ve Gereksiz Olurlar.
Şimdi /a yazınca merhaba yazan bir plugin yazıcam ve bazı pluginlerin gereksiz olduğunu kanıtlayacağım.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Bazı Pluginler Gereksiz Olabilir Ama Sunucu Türüne Görede Gereksiz Görülebilinir Demek İstemiştim Açıkçası.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Her plugini skripte bağlamıyorsun değil mi? Skript ile her şeyi yapabilirsin çünkü.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla Ben TheProfessionalı filan tanımam. Bana burda Argo Kullanmak Yerine Adam Gibi Söyleseydi Belki Tanıyabilirdim. Fakat Arkadaş Bi Tarafı Kalkık Şekilde Konuşmayı Seçti..
Völlah bön @TheProfessional ı tanımamışam.Bena haburada ergo kullanmaq yerine m'Adam qibi söyleyeydi yapardıq ! Fekaaat erkadaş bi terafleri kalkiq olaraq qonuşmayı törcih etmiştir (Kürt Mod : ON)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi