Gereksiz konu.com = Steamdaki virüs

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar her tarama yaptığımda steam ve Teamfortress 2 [reklam yapma keyfi ]'de virüs buluyor bunu nası cözebilirim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

• Harika karalama yeteneklerim.
  • Steamı sil diyenlere burdan selamlar.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Virüs programının kendisi virüs zaten. Steamde virüs olsa şu an bizim kredi kartları yanmıştı.

Son düzenleme:

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
  1. Spam

"+1, süper, güzel" v.b mesajlar, sadece resim, meme(caps) veya ifade içeren mesajlar göndermek spam olarak kabul edilir ve izin verilmez.
Teşsekürler bilmiyodum.[DOUBLEPOST=1433966146,1433966050][/DOUBLEPOST]
Virüs programının kendisi virüs zaten. Steamde virüs olsa şu an bizim kredi kartları yanmıştı.
steam oyunlarında virüs olabilirde kredi kartı nerden cıktı ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşsekürler bilmiyodum.[DOUBLEPOST=1433966146,1433966050][/DOUBLEPOST]
steam oyunlarında virüs olabilirde kredi kartı nerden cıktı ?
steami silip yeniden yükleyebilirsin,bu oyunlarını silmez ve oyunlarını yeniden yüklemen gerekmez.
2. olarak tf2'deki virüsü tahminimce o dosyayı silip internetten virüssüz halini bulman (ki bence bulabilmen düşük bir ihtimal yeniden yüklemen daha mantıklı) ve daha sonrasında virüslü olan servera girme.Ayrıca iobit kullanmanı pek önermem,bitdefender kullanabilirsin ve rastgele reklamlardan kurtulmak içinde malwarebytes.Bide en az 1 haftada 1 ccleanerla temizle bilgisayarı (çünkü tf2 den girilen site aslında explorer veya steamin kendisinden giriyor.

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
steami silip yeniden yükleyebilirsin,bu oyunlarını silmez ve oyunlarını yeniden yüklemen gerekmez.
2. olarak tf2'deki virüsü tahminimce o dosyayı silip internetten virüssüz halini bulman (ki bence bulabilmen düşük bir ihtimal yeniden yüklemen daha mantıklı) ve daha sonrasında virüslü olan servera girme.Ayrıca iobit kullanmanı pek önermem,bitdefender kullanabilirsin ve rastgele reklamlardan kurtulmak içinde malwarebytes.Bide en az 1 haftada 1 ccleanerla temizle bilgisayarı (çünkü tf2 den girilen site aslında explorer veya steamin kendisinden giriyor.
Baya fazla uraşmıssın cok saol da clearnerla virüslü dendi bana[DOUBLEPOST=1433967970,1433967934][/DOUBLEPOST]
silip tekrar yükledim ama bisi olmadı