Geri Döndüm ! | Minecraft SkyWars | Bölüm 6

TheBurakAkbulut

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır video atamıyordum. Bilgisayarım çökmüştü , okulun stajı , YGS falan beni oyaladı. Bilgisayarı bu ay tamir ettirdim. Ettirir ettirmez sizlere geri döndüm. :) Bu da geri dönüş videomdur. Umarım izlerken zevk alırsınız. Kötü de olsa iyi de olsa yorumlarınızı kesinlikle hem burda hemde kanalımda yorumlarınızı bekliyorum.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Şahsen youtube minecraft videolarında en hoşlandığım ve keyif aldığım video türü ; Survival serisi çekenlerdir. Multiplayer olmasın, kendi aranızda survival oynayın daha güzel şeyler olabilir. Sesiniz çok hoş görünüyor, ek olarak çok samimi konuşmuşsun. Bu işte başarılı olabilirsiniz. Çok keyif aldığımı belirtmekle beraber başarılarının devamını dilerim. Bir abone benden gelmiştir :)

TheBurakAkbulut

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen youtube minecraft videolarında en hoşlandığım ve keyif aldığım video türü ; Survival serisi çekenlerdir. Multiplayer olmasın, kendi aranızda survival oynayın daha güzel şeyler olabilir. Sesiniz çok hoş görünüyor, ek olarak çok samimi konuşmuşsun. Bu işte başarılı olabilirsiniz. Çok keyif aldığımı belirtmekle beraber başarılarının devamını dilerim. Bir abone benden gelmiştir :)
Gerçekten yorumun için ve abone olup ailemize katılmayı tercih ettiğin için çok teşekkür ederim. Survival çekmeyi düşünüyorum tabii. Hep aynı seri çekmek sıkıcı gelir izleyenlere. En kısa sürede survival çekmeye başlayacağım. Tekrardan teşekkür ederim. :)