Geri Dönüyor Muyum? İşte Uzun Hikayem ve Cevabım.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
134556

Geri Dönüyor Muyum? İşte Uzun Hikayem ve Cevabım.

Nereden başlasam bilemiyorum... Bu foruma 25 Mayıs 2016 yılında kayıt oldum ondan önce her zaman Nitrado Türkiye forumlarında takılırdım sebebi ise bu forum bende çok kasıyordu evet eski tema bana bayağı kötü geliyordu ama tabii daha sonra düzelmişti ve ben geldiğim günler ise bu forum "Gamer" olarak adlandırılmıştı. Foruma ilk girdiğim zamanlar tabii burası nasıl çalışır, üyeler kimler, yetkililer kimler hiç kimseyi tanımıyordum. Bir gün "Yazarlık" başvurularının açık olduğunu gördüm ve bende başvurumu yapmıştım, aradan 2-3 hafta geçti ve başvurum kabul edilmişti ve işte o zaman "İlk" ekibe katıldığım gün idi. Böyle büyük bir forumda yazar olduğum için çok heyecanlıydım ama tabii bu heyecan çok uzun sürmemişti, ekibe katıldığım yazarlık grubu birkaç hafta içerisinde pasiflik sebebinden kapatılmıştı ve yetkimiz gitmişti tabii o zamanlar Skype grubu vardı, Discord hayatımız yoktu. :huh: Ekip kapatılsa'da yinede bir şeye çok sevinmiştim o da @AdexTR ile tanışmamızdı çünkü yetkim gitmiş olmasına rağmen onunla Skype'de ara sıra sohbet ederdik.

Her neyse, aradan aylar geçti ve bir gün "Yazarlık" başvuruların tekrardan açık olduğunu gördüm, bende tekrardan başvuru attım ve kabul edilmişti. Bu sefer ki grup Skype üzerinden değil, Discord üzerinden kurulmuştu ve benim başvurumun kabul edilmesi ile birlikte sıfırdan yeni bir "Minecraft Yazar Ekibi" isimli bir ekip kurulmuştu ve ben bu ekibin başına geçmiştim. Ekibin başına geçmem ile bu sefer çok çok uzun bir süre burada durdum, bir yıl hiç ara vermeden görevime devam etmişimdir tabii bu süreçte hem forum hakkında birçok şey öğrenmiştim ve birçok yeni arkadaş edinmiştim, onun dışında kendimi geliştirmem ile birlikte birçok terfide almıştım.

Bir süre sonra unuttuğum bir sebepten dolayı bu ekipten tekrar ayrılmak zorunda kalmıştım ama tabii zamanı gelmişti, bir yıldır hiç ara vermeden görevime devam ediyordum. Aradan 2-3 ay geçti ve ben tekrardan foruma "Moderatör" olarak dönmüştüm ancak bu heveste çok uzun sürmemişti; Hytale oyununun duyurulması ve Hytale Türkiye forumunu açıp orada Site Yöneticisi olmam ile birlikte buradan üçüncü kez ayrılmıştım ve Ocak 2019 ayından beri sürekli oraya vakit ayırdığım için bu foruma sadece misafir olarak giriyordum ve birkaç dakika öylesine takılıp hemen çıkıyordum.

Tabii son birkaç gündür bu forumda ne kadar uzun bir geçmişim olduğunu fark etmiş bulunuyorum yani benim için bu forum bitmez, bitemez! Bugün ise, Forum Gamer / Minecraft Türkiye'ye uzun bir aradan sonra geri dönmeye karar verdim. Görünüşe göre birçok yeni üyeler gelmiş acaba eskilerden beni tanıyanlar olacak mı? Merak ediyorum ve mesajlarınızı bekliyorum.

Ah bu arada, sizlere'de selam; @AdexTR @Cranky @ruddeTR @Cullen

Her zaman birlikte olduk ve tekrardan birlikte olacağız.

Forum Gamer & Minecraft Türkiye Ailesine Selamlar!

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
İşte Geldim! :1:

Tekrardan hoş geldin @Pluginsel, çay ikram edeyim sana. :cay:
Teşekkürler hemen içip geliyorum.

Selam, tekrar hoşgeldin :)
Tag kısmında Mojang Koordinatör var, o ne oluyor acaba?
Hoşbuldum! Yakında açıklamasını yaparım :)

Tekrardan hoş geldin Skriptsel Pluginsel. :cay:
Hoşbuldum, Atomcan AtomyTR. :pluginsel: