Selam herkese. Öncellikle beni tanımayanlar için söyleyeyim; Bu forumu 2013 de bulmuş bir şahısım. Ve 2015'in Mart/Mayıs aylarında bırakmış bir şahısım. Adım Alper. 14 yaşındayım. Çizim yapmayı çok severim. Turşuyu çok severim. Çizgiromanları severim. Trollerden ve öğretmenin ödevleri kontrol etmesi için tuttuğu öğrencilerden nefret ederim. Eskiden çok aktiftim. Tanıyan tanır. Bu forumu bana bağlı tutan şey gruplar ve sohbetlerdi. Açık açık söyleyeyim benim Minecraft ile bir ilgim yoktur. Ancak grup sistemi gidince ve Kerem, Efsane gibi arkadaşlarımla aramız bozulunca forumda bir işim kalmadı bende bıraktım. Ancak aradan yaklaşık 1 yıl geçti ve kendimi düzeltmeye çalıştım. Düzelebildiğim kadarıyla düzeldim. Ve forum ortamını özlediğim için şu anda geri dönüyorum. Her ne kadar haftada/ayda 1 kere de girecek olsam en azından ölü değilim. Bu arada @Acarz kardeşim bu süre içinde kendimi geliştirdim. Yani çizimi bıraktı falan sanma da. Her neyse. Çok uzattım. Yeni bir sayfa açıp, kalbini kırdıklarımdan özür dileyerek geri dönüyorum. (Fan Çalışmaları benim olacak !)