Poine0
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Konuyu açtığıma pişman oluyorum..
Valla kardeş gününe denk getirdin cidden bu gün yaptırdım
Konuyu açtığıma pişman oluyorum..
İçime doğmuşValla kardeş gününe denk getirdin cidden bu gün yaptırdım![]()
Ne diyelim dostum,başarılar.Umarım tüm hayallerin istediğin gibi olur.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kesin bilgi bizzat kendim yaşadım.
Bu arada okul başladı herkes üzülüyor fakat ben üzülmüyorum.Bilişim okuduğum için bilgisayar hakkında daha çok bilgili olacağım.
Çok iyi işlere imza atacağıma inanıyorum.Oyun yapacağım "flappybird" gibi (örnek verdim) 1 dolar'a satmış adam şimdi milyarder. Bakalım inşallah herkezin hayatı istediği gibi geçer.
"HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİNİ HAYAL ET"![]()
Flappy Bird ücretli miydi? Ben değildi diye hatırlıyorum. Reklamlarından 500bin dolar gibi bir şey kazanmıştı sanırım yapımcısı.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kesin bilgi bizzat kendim yaşadım.
Bu arada okul başladı herkes üzülüyor fakat ben üzülmüyorum.Bilişim okuduğum için bilgisayar hakkında daha çok bilgili olacağım.
Çok iyi işlere imza atacağıma inanıyorum.Oyun yapacağım "flappybird" gibi (örnek verdim) 1 dolar'a satmış adam şimdi milyarder. Bakalım inşallah herkezin hayatı istediği gibi geçer.
"HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİNİ HAYAL ET"![]()
Flappy Bird ücretli miydi? Ben değildi diye hatırlıyorum. Reklamlarından 500bin dolar gibi bir şey kazanmıştı sanırım yapımcısı.
yanlış yazmışta olabilirim ama "500.000" kötü paramı?Çok küçük bir oyundan bu kadar meblağ fazla bile.Flappy Bird ücretli miydi? Ben değildi diye hatırlıyorum. Reklamlarından 500bin dolar gibi bir şey kazanmıştı sanırım yapımcısı.
500.000 dolar dediğin nedir...yanlış yazmışta olabilirim ama "500.000" kötü paramı?Çok küçük bir oyundan bu kadar meblağ fazla bile.