gg ez.

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam geride kalan forum sakinleri. Benim zamanımda geldi artık bırakıyorum aslında böyle yazı yazma gereği duymayacaktım fakat çok iyi arkadaşlar edindim yazma gereği buldum.
Forum artık eskisi gibi değil zaten bırakma nedenlerimden birincisi
okul şeysi var bide tsthh ._.
ya beni tanıyan yoktu dediğim gibi konuyu açmayacaktım ama açmak istedim.
ha bu arada kedi krdş'ime selamlar @aklıllıminecraft TSTHH
ulaşabileceğiniz tek yer var; steam adresi aşağıya vericem. İsteyen ekleyebilir belki oyun falan oynarız. tsthh
Burada sevdiğim kişiler oldu onlarla arkadaşlık kuramadım tek pişman olduğum olay bu :C
Yetkililer foruma iyi bakın bari daha kötü olmasın :C
Neyse lafı uzatmaya gerek yok.
steam adresim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kendinize iyi bakın. demeden edemiyecem İyi forumlar. TSTHH

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yinemi Başlıyoruz Ulan 1 Gün Sorun Olsun Yok Görüşürüz Yok Bb Ulan Forumda Bırakacaksan Git Yani Bunun İçin Konu Açmana Gerek Varmıydı

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saints Row The Third Sendede Olsaydı Ve Benim Bilgisayar Göçüp Durmasaydı 3 Kişi Beraber Oynardık.Bu Arada 3.Kişi @BraveHero Birde Mic Kırık Olmasaydı Ortamı Kurup Akşama Kadar Oynardık Diyecektim 5 ten sonra açabiliyorum bilgisayarı.Olmadı Sende Unturned Falan Oynarız :D

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saints Row The Third Sendede Olsaydı Ve Benim Bilgisayar Göçüp Durmasaydı 3 Kişi Beraber Oynardık.Bu Arada 3.Kişi @BraveHero Birde Mic Kırık Olmasaydı Ortamı Kurup Akşama Kadar Oynardık Diyecektim 5 ten sonra açabiliyorum bilgisayarı.Olmadı Sende Unturned Falan Oynarız :D
BraveHero kişiliği arkadaş listemde ama bi hi bile demedi :C saints row konusuna gelince o oyun bi müddet sonra kütüphanemde yer alacak :D

Kedi derken bana mı dedin selam diye ?
Hayır ama yinede sea tsthh