GhostFireTR Faction // Yetkili Alımları

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Hepinize Merhaba arkadaşlar 3 farklı yetki grubum var ve yetkili arıyorum sunucu bayramdan sonraya açılacak bir aksilik olmaz ise.
Öncelikle Yetkililerin Görevlerini kısaca anlatıyım
[Mimar] --> Sadece bir dünyada Gamemode yektisi vardır ve o dünyada build yapar ve buildleri taşınır.
[Rehber] --> Oyuncuların sorunları ile ilgilenir , yardımcı olmaya çalışır , chat düzenini sağlar ve daha birçok görevi var bunlar yetkili olan arkadaşlara anlatılacaktır.
[Ajan] --> Oyunda event yapabilecek bir yetkili olmadığı zamanlarda yonetim parasından alarak event yaparlar ve sunucuya gönüllü olarak gelebilecek youtuber ararlar. Reklamcı gibi düşünmeyin !.

Ad :
Soyad :
Nick :
İstediğiniz Yetki :
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı)
Neden yetkili olmak istiyorsunuz :
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ?
ve ek olarak ise şu sorulara kendinize göre cevap verin.
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız :
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız :
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız :

xAdanaCı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Ege
Soyad : O****
Nick : Egecokks
İstediğiniz Yetki : Ajan
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı) 18 Serverda Yetkili Oldum
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : Cunku Ben Yetkli olmayı ve insanlara yardım etmeyi severim
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? Tabiikide
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız : Onu Uyarırım Eğer Birdaha Yaparsa Ona Gerekli İşlemi Yaparım
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız : Yetki Benim İçin Onemli Değil Kurucuya Bildiririm
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız : Oyuncuyu Takip Ederim Ve Eğer Gerçekten Hile İse Gerekeni Yaparım

WeewS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Uğur
Soyad : Altun
Nick : ToxaGameTV
İstediğiniz Yetki : Ajan
Daha önce tecrübeniz varmı : Bir kere ajan oldum ancak çok sayıda pluginerliğim var.
Skype : live:ugurardaaltun (ancak şu an açık değil) (Eğer ki alınırsam açarım :D)
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : Uğraşacak işim olsun istiyorum.
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? 16 GB Ram + i7 işlemcili bir bilgisayarım var. 300 FPS oynuyorum.

Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız : Onu uyarırım. Bir daha yaparsa bir üst rütbeye başvururum.
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız : Onu güzel bir dille uyarırım. Haksız davrandığını açıklarım.
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız : Öncelikle kanıt isterim.

İyi Günler! Hayırlı Ramazanlar!

NoHaxJustMert

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Mert
Soyad : Ergun
Nick : NoHaxJustMert
İstediğiniz Yetki : Mimar
Daha önce tecrübeniz varmı : Faction,Skyblock,Pvp BU 3 ünde build lik yapmışlığım var
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : servere yardımım bulunsun ve sw iyi güzel görünsün diye
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? Arka Planda 4 5 Şey Açık Olunca Orta Kasma OLuyor
ve ek olarak ise şu sorulara kendinize göre cevap verin : Bun Ların Hepsi Kendime Ayittir Yemin Ederim
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız :
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız : Önce Onu Uyarıp Yetkililere SS veririm
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız : Önce SS isterim sonra yetkililere sölerim yetkililerde istediğini yapar

Granga1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : utku
Soyad : türker
Nick : Granga1
İstediğiniz Yetki : ajan/rehber
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı) çok fazla
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : çünkü ben oyuncularar yardı medip serveri geliştirmeyi severim
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? var
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız : onu uyarırım ddevam ederse gerek şeyi yapaprım jail tarzı şeyler ama kedni jailden yadda muteden filan kurtarsıırsa dahha yetkili biirirnse haber veriirirm
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız : onu uyarırım ve gine yukarıda beliritmğim şeyleir yapparım
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız : onu gizlice yada beli ederek izlerim ve . ie başlay bişe yyazmasını isterim örnek .123

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Arkadaşlar siz sanırım Ajan'ı yanlış anladınız. Ajanın görevi oyuncuları eğlendirmek , etkinlikler yapmak , ve gönüllü gelebilecek youtuber bulmaya çalışmak.
WeeWs
NoHaxJustMert
Granga1
SbyTyFun
xAdanaCı - istersen ajan yerine rehber olarak alabiliriz ?
arkadaşlar skypeden ekleyebilirsiniz.

iiKyyleee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Bedirhan
Soyad :Karakaş
Nick : BackWood
İstediğiniz Yetki :Mimar
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı)Var
Neden yetkili olmak istiyorsunuz :İnsanalra Yardımcı olmak birde uraşıcak bir iş bulmak istediğim için
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ?:evet
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız :Uyarı Veririm Yapmaya devam ettiği an serverdeki en yetkili kişiye bildiririm
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız :Yapma derim Mute atarım yetkim varsa yoksada Kurucuya söylerim
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız :oyuncuyu Görünmez olup izlerim şüpheli hareketinde ya ss yada videoya kaydederim

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Ek olarak şunuda söylemem lazım. hiçbir yetkilimden bir oyuncuyu banlarken ss ayda video almasını istemiyeceğim. o adama güvenmiş ve yetkili yapmış isem o kişiden video yada ss almasını istemem. adam chatta küfürmü etmiş ? direk at muteyi ss falan gerek yok çok itiraz ederse küfür etmedim diye server loglarını gösteririm arkadaşa veya hilemi açmış 100% emin isen direk at banı veya skype çağır kontrol et. Eğer bir kurucu bir yetkiliden kanıt istiyor ise bu güvensizlik belirtisidir...

BilgehanPro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad : Bilgehan
Soyad : İlgün
Nick : Golden_Ayucuk
İstediğiniz Yetki : Rehber
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı):Var ben 2 yıldır Faction oynuyorum.1 yıllıkda rehberlik yapmışlığım var.
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : Eğlenmek istiyorum.Ve herkeze yardım etmek istiyorum :)
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? : Evet.
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız : İlk önce uyarır gene aynı davranışta bulunursa Kurucuya şikayette bulunurum.
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız : İlk önce uyarır gene aynı davranışta bulunursa Kurucuya şikayette bulunurum.
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız : SS yada Video sunu isterim yoksada kendi gözümle görmek isterim haricinde hiç biride olmazsa bir süre daha onu uzaktan kontrol ederim bir şey bulamazsam bırakırım :)

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
arkadaşlar konuya mesaj atanlar bana skypeden ulaşabilir. ismet.gungec
ayrıntılı konuşalım

KraLTunahaNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Tunahan
Soyad : Çetinkaya
Nick : KraLTunahaN
İstediğiniz Yetki : Rehber
Daha önce tecrübeniz varmı : (Faction sunucularda ve özellikle HardFaction bir sunucuda tecrübeniz varmı) Evet Daha Önce Rehberlik İle İlgili 4 Serverda Tecrübem oldu.
Neden yetkili olmak istiyorsunuz : Sunucuyu Daha İyi Yerlere Taşımak İstiyorum Ve Sunucuda Bir Şeyin Ucundan Tutmak İstiyorum.
Minecraft'ı kasmadan oynatabilecek bir bilgisayara sahipmisiniz ? Evet Sahibim
Sizinle aynı yetkide birisinin bir oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz veya hile kullandığını görürseniz ne yaparsınız :Eğer Bir Oyuncu İlk Önce Yetkili Kişiye Küfrederse Ona 5DK Mute Atarım (Küfürün Büyüklüğüne Göre) Eğer Yetkili Direk Küfür Ederse Onada 5DK Mute Atarım Eğer Hile Açtıysa Önce Emin Olmak İçin Kanıt Bulurum Yani Skypeye Çağrıya Alırım Eğer Gerçekten Hack İse Yetkim Varsa Ban Atarım Yoksa Bunu Bir Kurucuya Bildiririm.
Sizden daha üst bir yetkide olan birisinin oyuncuya hakaret ettiğini görürseniz ne yaparsınız :Eğer Öncelikle Oyuncu Küfrederse Oyuncuya 5DK Mute Atarım (Küfürün Büyüklüğüne Bağlı) Ardından Yetkili Kişi Bunun Peşine Küfrederse Ona Mute Atabiliyorsam 5DK Mute Atarım Eğer Atamıyor İse SS Alır Ve Bir Yetkiliye Bu SS'i Gönderirim.
Bir Oyuncunun hile olduğundan şikayet geldiyse ne yaparsınız :Öncelikle /vanish komutu ile görünmez olurum ve adamı izlerim bundan kanıt alamazsam skypede oyuncuyu çağrıya çekerim ekranından bakarım hack ise yetkim varsa 1 Günlük Ban Atarım (1. Uyarı: 1 Gün Ban 2. Uyarı: 1 Hafta Ban 3. Uyarı:1 Ay Ban 4. Uyarı:Kalıcı Ban)Eğer Yetkim Yok İse SS Alırım Veya Hack Bölümünü Kayıt Altına Alır Ve Yetkili Kişiye Bu Kayıtı Atarım.