Gidiyorum..

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunu anlamı yok
o yüzden git.[DOUBLEPOST=1376962726,1376962690][/DOUBLEPOST]

bi konuya örnek olarak seni gösterdim teşekkürler :)

Sözlerine dikkat et çocuk karşındakinin kim olduğunu henüz bilmiyorsun konudaki amacı ve göndermeyi anlamadıysan o senin salaklığın..
Şimdi gelmiş burda bana rol yapma gece gece kafam atarsa kötü olur sonun kapa çeneni ve kaybol git konudan madem huzursuzluk yaratacaksın ...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ilk Begeni Benden Hanımefendi :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376916781,1376916732][/DOUBLEPOST]MRSMinecraftER Ilk Begenin B

Bir tek beğeni senden ilk beğeni değil :D[DOUBLEPOST=1376978233][/DOUBLEPOST]
Sözlerine dikkat et çocuk karşındakinin kim olduğunu henüz bilmiyorsun konudaki amacı ve göndermeyi anlamadıysan o senin salaklığın..
Şimdi gelmiş burda bana rol yapma gece gece kafam atarsa kötü olur sonun kapa çeneni ve kaybol git konudan madem huzursuzluk yaratacaksın ...

Şusen kimsin ben kimim havalarına girmeyin arkadaşlar.Sonra tartışma büyüyor da büyüyor.Arkadaş konuyu boşa yere açtığını düşünüyor Praetorian.Tek sorun bu olduğu halde tartışıp birbirlerinizi sinirlendirmek boşuna.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
[Artık dayanılmaz bir hal aldı 10 saniye daha dayanabileceğimi sanmıyorum .. bunaldım ve sıkıldım artık dayanamıyorum.. Yeter.. bu susuzluk beni bitirecek
Ben 1 bardak su almaya gidiyorum]
BU ÇOK GEREKSİZ OLDUĞU İÇİN GEREKSİZ DEDİM ADAM BİLDİĞİN KONU KASIYOR KARDEŞİM

Evet ama ben asıl neden bu konuyu açtığını anladım.Ve sende bir daha ona karşılık verme.o zaman aranız bozulur(bayağı)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[Artık dayanılmaz bir hal aldı 10 saniye daha dayanabileceğimi sanmıyorum .. bunaldım ve sıkıldım artık dayanamıyorum.. Yeter.. bu susuzluk beni bitirecek
Ben 1 bardak su almaya gidiyorum]
BU ÇOK GEREKSİZ OLDUĞU İÇİN GEREKSİZ DEDİM ADAM BİLDİĞİN KONU KASIYOR KARDEŞİM

Ya beyinsiz varlık sen konudaki göndermeyi anlamadıysan burada işin ne lan ... zorla küfür ettireceksin kendine[DOUBLEPOST=1377000211,1376999654][/DOUBLEPOST]
Senide örnek verdm konuya tebrikler yaşın büyük IQ düşük sanırım:)

off.. neyse sakinim
ya beyler biri şuna şu konudaki göndermeyi söylesin ya yazık kıvranıyo burda.. :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Ühüühühühühühü biz ünlü üye olamıyoruz :(

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yukarda mısır getirin diyen arkadaşa sormalı ünlü üye nedir diye :D