Gidiyorum :(

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba :( girişlerimi normalde eğlenceli yapardım ancak şimdi... Malum seneye TEOG denen lanet sınavım var. Şimdiden çalışmaya başlamam gerek ve interneti 15 tatile kadar göremiyicem :( Bildirimlere,mesajlara bakamıyorum özür dilerim. Foruma sunculara bakmak için üye oldmuştum sonra buralara kadar geldim gidiyorum. Hepinize görüşürüz iyi forumlar!

@KirmiziIsBack (yanlış yazdım .s)
@Iskefiyeli01
@Acarz
@TrashPlays
@Zorinkun_
@RinOkumura321
@DarqKnife
@BT_GoD

ve hepinize çok teşekkür ederim. Kavgalı olduklarımdan özür diliyerek 2-3 ay ara veriyorum. Hadi görüşürüz:) Geldiğimde çekiliş bile yapabilirim *.*

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Noldu lo böyle iki TEOG sınavı oldu forumun yarısı ortadan kayboldu.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıcak bir şey yok 2 sene böyle köpekler gibi tekrar yapıcam :(

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıcak bir şey yok 2 sene böyle köpekler gibi tekrar yapıcam :(
Orta 3 müsün ? Tavsiyede bulunayım: Fazla sıkma TEOG o kadar basit ki . Dershanede ekstra 3 gün fazla kalıyodum ama meğersem değmezmiş.Artı bu iki sene içerisinde içerikler gene 7'den sekize falan geçicek 7'de gördüğünü tekrar 8'de göreceksin yani.Ben fazla umursamadım gene fen lisesine kafa attım.Önemse ama abartma.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orta 3 müsün ? Tavsiyede bulunayım: Fazla sıkma TEOG o kadar basit ki . Dershanede ekstra 3 gün fazla kalıyodum ama meğersem değmezmiş.Artı bu iki sene içerisinde içerikler gene 7'den sekize falan geçicek 7'de gördüğünü tekrar 8'de göreceksin yani.Ben fazla umursamadım gene fen lisesine kafa attım.Önemse ama abartma.
Haklısın da interneti ailem kapattırdı zaten ben istemem ders çalışmak. 15 tatile kadar arada sırada nadir giricem yani.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendine iyi bak sınava çalışmaktan vazgeçme yine bekleriz. :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın da interneti ailem kapattırdı zaten ben istemem ders çalışmak. 15 tatile kadar arada sırada nadir giricem yani.
Harçlıklarınla mobil veri al sonra telefonunu cebine koy ben dışarı çıkıyom de çıktığındada aç telefonu tapatalktan gir :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
By by :( ama 15 tatile kadar forumu unutursun diye düşünüyorum :(

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asla unutmam girer girmez internete foruma atlıyacağım.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
SBS'ciler nerde hele?

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güle güle :) Ve çok stres yapma. Sınav çok basit dershaneden ektra dersler alıyordum hiç değmezmiş :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşuna çalışma.. Edirnede oturup en yüsek puanı alsanda Hakkari'ye yolluyorlar..