Gift code kazanmam gerek.

~кiηqмєη22~

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun Gibi Beleşe Veren Siteler Var Sana Bir Link Verşyo Ve 10 Kişinin Görüntülenmesini İstiyor Fakat En Sonunda TELEFON Numaranı İstiyo Yani Her Halikarda Paralı Kardeşim :/

iChosenday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet işte eğer kabul edersen para çekiyormuş sanırım telefonundan , ne kadardı fiyatı almak istesem?

~кiηqмєη22~

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
15-30 $ Arası Ama Ben Hiç Çekmediğim İçin Pek Bilgi Veremem ... Fakat Orjinelinden Alıp Riske Girme Bence Çünkü GIFT-CODE nin Gerçek Olup Olmadığıda Var Yani Dimi :)

~кiηqмєη22~

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paypa Hesabın Varsa Ordan Kredi Kartına Havale Yapabilirsin Sanırım Ama Mecburi Olarak Kart lA ALINIYO GALİBA

iChosenday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alan biri varsa premium danışmam gerek , alıcaz ama nasıl olucak , paypal hesabı kendime açabilir miyim?

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yardım etmek isterdim ama pre değilim ama pre tadı veren bir launcher la oynuyorum zaten vaktide değil ama ne diye merak edersen diye de söyliyelim adı mineshafter

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mineshafter a skin koyabilirsin ama sadece mineshafterlılar görür forumda bununla ilgili bikaç konu var mineshafter sitesinde mineshafter serverları var onlara girersen senin skinini herkes görür.

dikeyim009

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Premiumum yardım edebilirim 19 eur fiyatı oyunun 47 tl falan ediyor kredi kartı yada paypaldan alabilirsin ama gift code olarak alma önermem elinde kalmadığı oluyo parayı çekiyo elimize gift kod gelince e mailine atıyolar :)