Gift code kullanılmış

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar arkadaşım bana yılbaşı hediyesi olarak minecraft premium aldı gift code olarak minecraftın kendi sitesinden daha sonra kodu bana attı üyelik açtım ismimi felan yazdım her şey tamam gift codu yazdım bu kod daha önce kullanılmış uyarısı çıktı belki bende bir sorun vardır diye arkadaşıma denettirdim ondada kod yanlış uyarısı çıktı neden sizce? Konu yanlış yerdeyse pardon.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın seni keklemiş :D
ヽ(◉◡◔)ノヽ(◉◡◔)ノヽ(◉◡◔)ノヽ(◉◡◔)ノヽ(◉◡◔)ノヽ(◉◡◔)ノ

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Geçen seneden beri Premium olamadın ehuhe ;(
---------------------------
Muhtemelen arkadaşın seni kandırmış.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen birçok insan aynı şeyi düşündü ve mojang sunucuları çöktü :S

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi denedim girmeyi böyle dedi you already have mincraft on this account ve sadece buy gift açık oluyo diğerlerine geçmiyo oldu sanırım :)ama ne yazıkki bilgisayar bozuk olduğundan bakamıyacağım

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi denedim girmeyi böyle dedi you already have mincraft on this account ve sadece buy gift açık oluyo diğerlerine geçmiyo oldu sanırım :)ama ne yazıkki bilgisayar bozuk olduğundan bakamıyacağım
Hata senin zaten bir pren var diyo bi kontrol et minecraft yükleyip oynamaya çalış olmassa başka bir hesap acıp ona gifk code kullan

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli not: Bu konuyu bir arkadaşım açmıştı :).Hesap kurmaya üşendiği için hesabımı ona vermiştim :D. Yoksa benim premiumum var.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*facepalm* Benim kendi hesabım var geçen sene almıştım. Arkadaşıma hediye gelmişti o sorun yaşadığı için hesabımı isteyip forumda konu açtı.:)