Giriş Lobisi by JoeyVianyG | Medieval House / Tadımlık

Sizce nasıl ?

• Geliştirilebilir, bu şekildede iyi devam et.

Kullanılan: 5 50.0%
  • Kötü, bence devam etmemelisin.

Kullanılan: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize öncelikle Merhaba demek istiyorum, konuma hoşgeldiniz.
Size bugün yapmış olduğum giriş lobisini tanıtmak üzere bu konuyu açmış bulunuyorum, konuma geldiğiniz için teşekkür ederim.
Bu yapı sadece gelişi güzel yapıldığından kötü olmuş olabilir küfür hariç bütün görüşlerinize açığım neyi geliştirip neyi kaldıracağımı söylerseniz beni mutlu etmiş olursunuz.

RESIMLER

--------------------------------------VianyG-------------------------------------------

--------------------------------------VianyG-------------------------------------------

Resimler amatörce olabilir kusuruma bakmayın.
Almak isteyenler özelden yazabilirler tamamen ücretsizdir.

Konuma gelip okuduysanız çok teşekkür ediyorum, başka yapılarla görüşmek üzere iyi oyunlar diliyorum.

@VianyG

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeşil çok göze batıyor değişik bir renk kullanırsan daha iyi olabilir.

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın lobi amatör gibi duruyor ve sanırım amatörce. Biraz daha uğraşarak kendini geliştirebilirsin.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bu konsept spawn noktası için iyi olmamış ama uzatılarak ve eklemeler yapılarak lobiye dönüştürülürse nitelikli olacağından eminim. 4/10

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaptığın lobi amatör gibi duruyor ve sanırım amatörce. Biraz daha uğraşarak kendini geliştirebilirsin.

Dediğim gibi bu bir tadımlık uğraşılmış bir yapı değil normalde uğraşılmış yapalırım bunun 10 katı daha güzel duruyor emin olabilirsin, vakit bulduğum zaman bundan kat kat daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsin.Görüşün için teşekkür ediyorum iyi oyunlar.

Bu konsept spawn noktası için iyi olmamış ama uzatılarak ve eklemeler yapılarak lobiye dönüştürülürse nitelikli olacağından eminim. 4/10

Bunun spawn olduğunu söylemiyorum sadece -/login yazılan yer ve böyle yapıların amacıda küçük olması uzatılırsa giriş lobisi olmasının anlamıda kalmıyor zaten, bir başka şekilde tekrar uzatırsak giriş lobisinden başka gerçek bir faction sunucusunun spawnına benziyeceğini düşünüyorum.Görüşlerin için ginede çok teşekkür ederim, iyi oyunlar.

Son düzenleme:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarinda ugrasilmamis oldugunu soyluyorsun o zaman ugrasilmis yapilarininat ki bakalim yeni builderler eskileri arayiyor mu ? :)

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumlarinda ugrasilmamis oldugunu soyluyorsun o zaman ugrasilmis yapilarininat ki bakalim yeni builderler eskileri arayiyor mu ? :)

Şuanda kolum kırık ve 8 aydır minecraft'a girmediğimden o ay içerisinde bilgisayara 2 kere format attırdığımdan dolayı elimde şuanda bana ait hiçbir şekilde
fotoğraf bulunmuyor en kısa zamanda kolum alçıdan çıkınca büyük bir projeye başlıyacağız.Değerli yorumun için ginede teşekkür ediyorum, kolay gelsin.