Gist 2018

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
Mesajlar
941
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,282
Puanları
3,520


Hubogi-Gaming-İstanbul-Oyun-Fuari-Logo.jpg


Gist 2018

Merhaba forumun değerli üyeleri, bu konumda sizlere "Gist" 2018 hakkında bilgi vereceğim.

Gist yani "Gaming İstanbul" bu sene İstanbul Kongre Merkezin'de yapılacaktır. Gist 1 şubat ile 4 şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir. Gist'e gitmek için en az 6 yaşında olmanız gerekir ve sadece ebeveynleriniz ile Gist'e girebilirsiniz. 18 yaş ve üstü arkadaşlarımız ise Gist'e refakatçileri ile birlikte girebilirler. Gist'e gitmek için bilet almak istiyorsanız Gist'in sayfasına girerek oradan bilet alabilirsiniz. Üç çeşit ziyaretçi bileti vardır, bu biletlerin her biri ayrı özellik içerir. (Biletlerin özelliklerini okumak için aşağıda vereceğim spoiler içindeki bağlantıdan Gist'in sayfasına gidebilirsiniz ve bilet alma bölümünden biletin özelliklerini okuyabilirsiniz.) Gist'e 1 ile 4 şubat arasında giriş tarihleri; 1 Şubat 10:00 - 19:00, 2 Şubat 10:00 - 20:00, 3 Şubat 10:00 - 20:00, 4 Şubat 10:00 - 18:00'dır.

Gaming İstanbul'da Bulunacak Katılımcılar

Gaming İstanbul'da bulunacak katılımcılar; Pearlabyss, Bynogame, Param, X-box, Playstation, Ubisoft, Blizzard, Nvidia, Epin, Monster, Vestel, Red Bull, Papara, Game Satış, Adore, Setmedia, Ewa, X Drive, Media Markt, ProuDinosaurs, Gearbest, BelguaGlobal, Codemodeon, Binary Games, Parsnıp Game Studio (Normal katılımcılardır, alanlara göre yeni katılımcılarda vardır.)

Gaming İstanbul'da Olacak Etkinlikler

Gaming İstanbul'da olacak etkinlikler; Turnuva, Cosplay, Alışveriş alanı, Çocuk parkı, Retro oyun alanı'dır. Turnuva etkinliğinde birçok oyun turnuvası olacaktır. Cosplay etkinliğinde 10.000 Tl tutarında bir ödül bulunmakta kendi kostümünüzü tasarlayıp Cosplay etkinliğinde katılmayı unutmayın. Alışveriş alanı etkinliğinde aramakta güçlük çektiğini veya bulamadığınız her şeyi bulabileceksiniz ve test edebileceksiniz. Çocuk parkı etkinliğinde çocuklara ayrılan bölümde çeşitli etkinlikler olacaktır.

Not: Gist hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda spoiler içinde vereceğim bağlantıdan Gist'in sitesine gidebilirsiniz.

gamingistanbul.com

Konumun sonuna geliyoruz umarım size faydalı bir konu hazırlamışımdır, görüşmek üzere!
 



Üst