- En iyi cevaplar
- 0
Her zaman bir yol vardır.Hayallerin gerçekleşme oranı % -100'dür.
Ne diyeyim gidene kal diyemem.Dedin artık geri dönüş yok... Görüşürüz...
![]()
Her zaman bir yol vardır.Hayallerin gerçekleşme oranı % -100'dür.
Ne diyeyim gidene kal diyemem.Dedin artık geri dönüş yok... Görüşürüz...
![]()
Yok, şaka yapıyorum.
Hayaller gerçekleşebilir.![]()
Hayallerin gerçekleşme oranı % -100'dür.
O yol tarifi tekerlekli sandalye de ki birine düz duvarda koşarak takla at demekle aynı şeydir yani imkansız hayaller asla gerçekleşmez bunu aklınızdan çıkarın.Her zaman bir yol vardır.
Ne diyeyim gidene kal diyemem.Ama kalabilirsin.
![]()
O yol tarifi tekerlekli sandalye de ki birine düz duvarda koşarak takla at demekle aynı şeydir yani imkansız hayaller asla gerçekleşmez bunu aklınızdan çıkarın.
Her hayal gerçekleşmez kimisi gerçekleşir ama o yüzden edilen hayaller derece derecedir basitlik yönünden ve aşırı hayalci yönünden.
Basit olanlar kolaylıkla gerçekleşe bilirler fakat aşırı hayalci olanlar asla gerçekleşmez.Dünya barışı gibi.
Cidden mi?Maalesef... Keşke olsa... 17 yaşına geldim ve benim yaşımdakiler (Munir El Haddadi) çoktan A takıma, en azından B takıma çıktılar. Onların sistemi pasa dayalı, benim onlara uymam en az 3 sene sürer, şu anda La Masia'ya seçmelere gitsem bile, takımda Neymar gibi uyumsuz olurum, zaten fiziğim de zayıf; sırf teknikle iş yapıyorum; ve 2-3 seneye de Ibrakadabra gibi postalanırım. (Neymar da Messi var oldukça FCB için etkisiz eleman gibi. El Haddadi yerini aldı bile, sırada Suarez de gelecek, ve Neymar'a yol gözükecek bence. Bu takımda Xavi dedesi için Fabregas gibi birisi gönderildi.) Adamlar 5 yaşından itibaren Tiki-takayı oynuyor. Okul öncesi tiki takaBense hep topla kendi başıma giden birisiyim
Oraya artık anca bir gün td veya başkan olarak girebilirim
Her şey mümkündür bence.
Cidden mi?
O zaman bana ormanda şöyle bir hatun bul da gel ama tıpa tıp aynı olacak kanatları bile gerçek olacak!
![]()
Diyelim ki benim fotoğrafta ki gibi bir canlıyla tanışma hayalim var ve ormana gezintiye çıkıyorum böyle bir bayanla tanışmak için ama bekle bir saniye böyle bir şey yok sen de yoktan var edemezsin böyle bir şey asla olmayacak böyle bir şeyle asla tanışamayacaksın ve bunu anladığın da sana ''Her şey mümkündür'' veya ''Her hayal gerçekleşir.'' Diyenlere bunu söyleyeceksin;
Diyelim ki gerçekleşti veya böyle bir canlının nerede olduğunu tespit ettin gittin onları veya onu buldun onunla mutlu bir hayat sürmek istedin diyelim ve sen onu bulduktan 30dk sonra öldün.Ne anlamı kaldı ki şimdi?Sen bütün hayatını heba ettin belki daha güzel şeyler yapa bilirdin ama yapmadın sadece kendine saplantı haline getirdiğin bu hayalin için uğraştın ve şimdide yaşadığın hayat bir hiç oldu.Açıkçası, haklısın. Var edebilsem bile, 2-3 seneye kalmaz dünyanın adaletsizliğinden elime geçen fırsatı kaybedeceğim. En iyisi gerçekleşse bile kısa sürecek bir hayal için kendimi yormamak. Ki gerçekleşmez zaten, orası ayrı.
Diyelim ki gerçekleşti veya böyle bir canlının nerede olduğunu tespit ettin gittin onları veya onu buldun onunla mutlu bir hayat sürmek istedin diyelim ve sen onu bulduktan 30dk sonra öldün.Ne anlamı kaldı ki şimdi?Sen bütün hayatını heba ettin belki daha güzel şeyler yapa bilirdin ama yapmadın sadece kendine saplantı haline getirdiğin bu hayalin için uğraştın ve şimdide yaşadığın hayat bir hiç oldu.
Öyle deme ya"İnşallah unuttuğum kişi yoktur..."
Yok tabi niye olsun ki. Hayır kim beni hatırlar ki zaten.
![]()
Öyle deme ya![]()
Şu resim bile benden daha fazla tanınır oldu yalnız:
![]()
Bkz:Mesaj kasma çabaları.Unutulan insan*
birçok mod bizi bu tür konular da uyardı konu dışına çıkmakla alakalı yaptığın espiri konuyla alakalı değil espiri yapma ölüm sebebi yapıyorsun.Bkz: Burası konu dışı genel. Burada sohbet edersin. Herhangi bir konu hakkında konuşma zorunluluğunda değilsin. Burada bir konu açılmış, konuya da yorum yazma hakkım var. İlla konuyla olmak zorunda değil. Sen bir şey dedin, ben de o dediğine espiri yaparak cevap verdim. Neyin "post kasması" bu şimdi?