Give komutu

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar iyi forumlar bugün sizlerdeden yardım istiyorum . Sunucuda /give @p command_block gibi komutlar çalışmıyor. @p yazınca "Player Not Found Error" diyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials vs. varsa onlar engelliyor olabilir. O yüzden oyuncu ismi kullanman gerek.
Ama komut bloğunun içine yazınca @p,@a,@e çalışıyor diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin ._.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript yukluyse dosyalarda beraber ggelen skriptleri sil,onlarin icinde give skripti oluyor.

NOVATAB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Eğer komutu kendin kullanıyorsan @p yerine kendi adını yazmayı dene.
Komut bloğuna yazıyorsan komutun çalışması gerek, arkadaşlarında dediği gibi essentials'dan veya skriptlerden kaynaklı olabilir.

/give <player> <item> [amount] [data] [dataTag]
Örnek: /give TheDark_Gamer diamond_sword 1 0 name:Ultra_Kılıc lore:lore_lorel2

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials vs. varsa onlar engelliyor olabilir. O yüzden oyuncu ismi kullanman gerek.
Ama komut bloğunun içine yazınca @p,@a,@e çalışıyor diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin ._.
Essentials var engeli varmı bakmak için nyapmam gerekiyor

Skript yukluyse dosyalarda beraber ggelen skriptleri sil,onlarin icinde give skripti oluyor.

NOVATAB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir skript yuklu deil

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
server.properties den command block=false ise true yapmayı dene

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Araştırıp size donmeye calisirim

Arkadaşım, cevabı zaten buraya yazmışım. Player not found oyuncu bulanamadı demek. komut bloğunda yazsaydın hata vermezdi çalışmazdı. yani komutu sen yazdın ve yüksek ihtimalle Essentials var. bu yüzden @p,@a,@e yerine oyuncu adı kullan. /give OyuncuAdı command_block 1 0

Eğer komutu kendin kullanıyorsan @p yerine kendi adını yazmayı dene.
Komut bloğuna yazıyorsan komutun çalışması gerek, arkadaşlarında dediği gibi essentials'dan veya skriptlerden kaynaklı olabilir.

/give <player> <item> [amount] [data] [dataTag]
Örnek: /give TheDark_Gamer diamond_sword 1 0 name:Ultra_Kılıc lore:lore_lorel2

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Komutu sohbet üzerinden yazarsanız @p gibi argümanları kullanamazsınız. Bunlar sadece komut bloğunda geçerlidir. (Vanilla komutlarda da geçerli olabilir emin değilim fakat Essentials kullanıyorsan vanilla give için "/minecraft:give ..." kullanmalısın.)