Givecraft - towny sunucumuz için her alanda yetkili alımı vardır!

givecraft12

Marangoz
Mesajlar
46
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
410
Ruh hali
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
  6. Diğer
Sunucu IP Adresi
play.givecraft.xyz
GÜNCEL KARELER:
resim3.png
resim1PNG.PNG

GÜNCEL NOT:
"Sunucu büyük ölçekte ilerleme katetmiştir, Spawn değişecektir ve yeni sistemler eklenecektir lakin şuanki towny sunucularında olan sistemin %90'nı eklenmiştir, farklı sistemler de eklenmiş olup test edilmektedir."


Hakkımda:

Merhabalar dostlarım ben Shafuq uzun zamandır Minecraft oynayan ve bir o kadar uzun zamandır da sunucu işleriyle (yönetimi vb.) uğraşmış tecrübeli bir kurucu - yöneticiyim.
YKS hazırlığı ve katıldığım teknofest yarışmaları vb. durumundan ötürü 2,3 yıllık bir aram oldu, lakin şimdi bir VDS şirketinin yardımları sayesinde tekrar bu mecrada kendimi gösterme kararı aldım.

Kişisel hayatımdan kesit:

Lakabım her ne kadar Shafuq olsa dahi adım Recep 20 yaşımdayım ve Bolu Mengenliyim.
şu an Mekatronik 2. sınıf öğrencisiyim (önlisans) ve farklı bir üniversite de Bilgisayar programcılığı okuyorum 1. sınıfım.
Kendimi bildim bileli yazılım alanına ilgim çok yoğundu keza benim pederde Sistem Yöneticisi ve Python kullanıcısı olduğu için alana ilgim malum
Bunların dışında Linux ve python üzerine kendimi eğitiyorum.

14-17 yaş aralığımda özellikle bu Minecraft sunucuları alanında çok uğraşım var lakin yaşımın da getirdiği toyluk sağolsun pek bir baıma yarar iş yok. En fazla 150+ oyuncu çekti sunucumuz zamanında lakin Kurucuların anlaşmazlığıyla yalan oldu ve tarihin tozlu raflarına karıştı.
2.5 yıl boyunca YKS denen illete çalışmış ve son sınavımda panik atak geçirip hayalimdeki üniversite için yolumu uzattım (DGS vs.)
VDS, oyun sunucuları kiralayan bir tanıdığım sağolsun bana destek çıkmak amaçlı VDS sağladı ve bu şekilde tekrar bu alanda kendime yer edinmek istedim ve kararlıyım da!..

Lakin ben hala 1.7 - 1.9 aralığında kalmış bir emekliyim ondan ötürü yeni sistemler, tercihler ve güncel Minecraft sunucularını takip eden ekip arkadaşları arıyorum.
Yeni açıcağımız sunucunun adına tam karar veremedim, eskilerden tanıyan olur belki ben GiveCraft isimli sunucuyu işletiyordum lakin o isim vadesini doldurdu. Yeni isim önerilerine %100 açığım herkesten bekliyorum bir öneri, sunucu açılınca da cömertçe ödüllendireceğim.

Alımlar:

Builder, Pluginer, Java developer, Rehber, Admin, İçerik yöneticisi (Forum, youtube, discord vb.), Tasarımcı, Skripter, Discord yetkilisi vb. bunun dışında yetkiler almak isteyenler özelden yazabilirler.
3, 5 kişi alıcam vb. yazmıyorum herkes gerekli bilgilerini versin ona göre alacağım.
not: Gönüllülük esastır, ilerleyen vakitlerde emeğinize göre karşılığını bulmanızı sağlayacağım önce bir açılalım dimi ...

Gereken bilgileriniz:

Başvuru yapmak için TIKLA
(Anket üzerinden başvuru)


Adınız ve varsa lakabınız:
Yaş:
Başvuralan yetki:
Bu alandaki tecrübeniz:
Mevcutsa Resim ekleyin:
İletişim bilgileriniz:

Başvuran kişilere Discord serverimizin linkini atacağım, oradan gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
*Bunların dışında ekstra ekleyecekleriniz size kalmış.
Dipnot: Dil bilgim biraz kısıtlı ondan ötürü konuda gözleri kanayanlar için özürlerimi sunuyorum.
Herkese enerjik ve dolu dolu forumlar diliyorum, sağlıcakla kalın!..


Discord: Shafuq#0983
 


Son düzenleme:

BugraTe

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
50
Ruh hali
Merhaba, ben başvuru yaptım ve sunucuya girmek istedim ancak ip yanlış olabilir.
İletişim için discord : bugra.1.2.3
 
Son düzenleme:

Üst