Gizemli Kız .I.

Hikayenin Devami nasil olmalidir ( Ufak Örnekler Aşşağıda Yorumlarinizdada belirtin)

• Steve ve kız kızın evine giderler

Kullanılan: 2 100.0%
  • Steve en yakin dostu Notch'a gider

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden uzak diyarlarda oturan kendi kendine geçinen bir adam varmış. Bu adamın adi Steve kendisi her şeyde güçlü ve onurlu bir kişiliğe sahip bir insanmış . Kendi kendine evinde geçinip gidiyormuş . Günlerden bir gün Steve balık avlamaya çıkmış . Yaklaşık 1 saat sonra eve geldiğinde evinin kapısı açık duruyordu . Evinde ne olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Steve direk kapısını ardına kadar açar ve içeri girer ve yerde yatan bir kız görür hemen yanına ne olduğunu sorar kız cevap verir :
- Kız : Çok kişiydiler kaçamadım .
Steve kızın çok üzgün olduğunu anlamıştır ve onu yatağa yatirmıştır yaklaşık 2 saat sonra kız uyanır ve neredeyim diye sorular sormaya başlamıştır
Steve hemen cevap verir :

- Steve : Merak etme sana zarar vermiyeceğim benden korkmana gerek yokder .
Kız biraz da olsa rahatlamıştır ama yabancı birisinin sözüne güven olmaz

Kız meraklı meraklı bu köyün adı ney der
Steve şöyle cevap verir:
-Burası Köy değil kendim yaşadığım bataklığın hemen arkasındaki bir ev

Kız derki :
-Peki burada kimse yok mu yani tehlikede yok der

Steve :
-Evet yaklaşık 6 aydır beri burada oturmaktayım hiçbir tehlike bana gelmedi

Steve Kızın ilk geldiğindeki zamanı hatırlar ve sorar :
-Peki sen neyden kaçıyordun niye soluk soluğaydın .

Kız:
-Ak Gezenleri beni yakalamaya çalışıyorlardı onlardan bir şey çaldığımı iddia ediyorlar ama ben hiçbir şey çalmadım .

Steve :

- Tamam sana inanıyorum peki bu ‘’Ak Gezenler’’ sanırsam baya tehlikeliler
Kız:
-Evet onlar kadar kötüsünü hayatımda görmedim
Steve :

- Tamam benim evimde dinlenebilirsin der . ve arka odaya yatağına doğru yönelir

Steve şöyle bir sesle uyanir:
Aaaahhhhhhhhhhh
Steve içeri gittiğinde kızın camdan baktığını görür ve kızın yanına gider ve kendisi de camdan baktığında Ak Gezenler dedikleri Kötü ruh topluluğunu görür
Kız:
-Hemen bur dan çıkmalıyız bizi yakalarlarsa 2’mizde ölürüz
Steve çok eskiden kazdığı madene inen bir yer altını gösterir ve kız hemen merdivenlerden inmeye başlar ve indikten sonra karşısına kocaman bir mağara çıkar ve arkasından steve gelir

Kız:

-Ne kadar büyük bir mağara der .

Steve :

-Lazım olur diye kazmıştım oda bu güneymiş der

Ve Kızla birlikte başka bir geçitten bataklığın 1.5 km uzağına çıkarlar Steve arkasına baktığında evinin yandığını görür ve gerçekten hüsran içinde yıkılır

Funnew435 – Devamının gelmesini istiyorsan +rep ver J

Gizemli Kız II Çıktı hemen okumak için tiklayin https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-gizemli-kız-ii.169066/

Son düzenleme: